13 Травня 2019
Новини

Смартфони заважають парам займатись коханням

Смартфони заважають парам займатись коханням

За результатами масштабного дослідження, яке нещодавно провели вчені, було встановлено, що  смартфони негативно впливають на сексуальну активність пар.

Як пише The Guardian, це масштабне дослідження отримало назву Natsal (національні дослідження сексуальної активності та способу життя).

Який вплив мають смартфони

Вчені помітили, що падіння сексуальної активності почалося з 2001 року. Найвищий його пік припав на 2007-й та не знижувався до 2012. Це пов'язали із виходом на ринок смартфонів.

«Межа між суспільним і приватним життям слабшає. Ви повертаєтеся додому і продовжуєте працювати або продовжуєте робити покупки, тобто робите все, окрім… звичайної розмови. Ви не відчуваєте близькості, коли лише телефонуєте партнерові», – розповів професор Кей Веллінгс.

Тобто, вчені вважають, що через постійний доступ до інтернету пари не можуть зосередитися на романтиці та близькості й часто продовжують працювати з дому. Це знижує сексуальний потяг.

У чому загроза

 Вчені переконані, що їм потрібно й далі вивчати цю проблему. Адже йдеться не лише про секс. Технології можуть мати негативний вплив не лише на близькість, але й на соціальні зв’язки та спілкування загалом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему

Останні матеріали