21 Березня 2019
Новини

СБУ «накрила» найбільшу за всю історію України нарколабораторію психотропів (фото)

СБУ «накрила» найбільшу за всю історію України нарколабораторію психотропів (фото)

В Києві, під час обшуку приватного будинку, співробітники СБУ виявили нарколабораторію із психотропами  на суму понад 20 мільйонів гривень.

Це найбільша за всю історію України нарколабораторія психотропів – повідомляє  Служба безпеки України у Facebook.

Організатори лабораторії виготовляли та збували наркотичні речовини в особливо великих розмірах на території України та за кордоном.

Під час проведення санкціонованих обшуків у приватному будинку на столичних «Осокорках»правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення наркотиків, понад 10 кг психотропної речовини альфа PVP, 5 кг мефедрону, понад 5 кг амфетаміну загальною вартістю за цінами «чорного ринку» більше ніж 20 млн гривень.

Співробітники СБУ встановили, що вказаний будинок окрім лабораторії використовувався, як склад нелегального інтернет-магазину з продажу наркотичних речовин, через який і здійснювалася реалізація психотропів.

Веб-ресурс знаходився у прихованій мережі інтернет-з’єднань Darknet.

Під час обшуку було затримано трьох учасників наркоугруповання.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто за фактом незаконного виробництва, виготовлення та збуту накркотичних засобів.

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи підозри та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, Фото
В тему