18 Березня 2019
Новини

«Похорон руської весни»: в Мережі тролять парад до річниці анексії в Криму

«Похорон руської весни»: в Мережі тролять парад до річниці анексії в Криму

Відзначення анексії Росією українського півострова шокувало Мережу.

В Мережі показали дивні фотографії святкування у Криму п’ятої річниці захоплення українського півострова росіянами. В одному із районів окупованої АРК влаштували парад, який нагадує декорації до пекла, передає «Апостроф».

В кадрі трасою рухається похмура процесія , на чолі якої повзе подоба чорного броньовика із вінком з багряних троянд у формі цифри 5. За броньовиком їде жовтий автобус із написом «Діти», а за ним – вервечка мотоциклістів.

Українці – на материковій частині країни і ті, хто змушений жити в окупації, – гірко посміялися з «культмасових» заходів загарбників. Соцмережі відреагували на мракобісся у Криму з приводу 5-річчя «Руської весни» яскравими фотожабами і саркастичними коментарями.

«Що довше на це дивишся, то більше пекельного помічаєш», – прокоментував фото автор із ніком  «3й тОст за Prodigy».

«Ховають руську весну. Здравія всім загиблим», – чорно пожартував користувач ФОП Кролик.

Тим часом у столиці країни-агресора поодинокі люди вийшли на одиночні протести проти російської анексії Криму. Вони тримали в руках плакати з надписами «Крим. Підсумки» і переліком українських політв’язнів, «Список Олега Сенцова» і «Крим вам замість пенсій!».

А поставлений Кремлем «глава Крима» днями пробовкався, неочікувано «здавши» Путіна, що глава РФ особисто керував анексією півострова. Скандальний Аксьонов заявив: «Нічого би не вийшло, якби Путін особисто не керував цією операцією і не приймав особисто рішення, від яких залежали долі кримчан і севастопольців».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему