6 Березня 2019
Новини

Харків сколихнула раптова смерть малолітнього живодера

Харків сколихнула раптова смерть малолітнього живодера

У Харкові раптово помер неповнолітній фігурант кримінальної справи про знущання над тваринами.

Стало відомо про смерть від наркотиків 14-річного харків’янина Іллі Ковальського, який раніше опинився в центрі скандалу через жорстоке поводження з тваринами.

Про це повідомляє NewsRoom, посилаючись на джерело в поліції.

Так, торік у липні в соціальній мережі Instagram опублікували відео, на якому підліток підгодовує голубів. Коли один птах підходить досить близько, хлопець підіймає над ним ногу – і з силою різко наступає на пташку. Відповідне відео можна переглянути тут.

Після цього запис обривається, тому сказати, чи вижив голуб, неможливо. У підписі до відео йдеться: «П…да типу. Поламався». Після інциденту в мерії повідомили, що із 13-річним хлопчиком працюватиме психолог.

За даними видання, ініціали малолітнього шкуродера і номер школи, де той навчався, збігаються із прізвищем і місцем навчання підлітка, який у суботу помер від передозування наркотиками на вулиці Харківських дивізій.

Відомо, що його 15-річного друга у важкому стані госпіталізували до міської лікарні № 2, пізніше перевели в обласну медустанову. Слідчі поліції відкрили за фактом трагедії кримінальне провадження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, знущання над тваринами
В тему