14 Лютого 2019
Новини

«Чепіги *обані»: у Бабченка почистили банківську картку

«Чепіги *обані»: у Бабченка почистили банківську картку
 
Журналіста Аркадія Бабченка, який прославася інсценування власного вбивства, обікрали. Зняли всі гроші з банківської картки. У крадіжці журналіст підозрює співробітників ГРУ.
 
Про це повідомляє сам Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

«Не вбити, так поднагадити, я ж кажу. Їх нова філософія. Зламали мені банківські рахунки. Вкрали гроші. Найцікавіше - куди вкрали. Якщо раніше вони зупинялися в копійчаних лайнових готельчиках в Солсбері, то тепер - та-дам - оплатили з моєї картки «Хілтон» в Лондоні! Красиво отруювати не заборониш. Чепіги *обані. Ну, хоч без лобстерів, і то спасибі. Але люблю якісний тролінг, нічого не скажеш», - йдеться у повідомленні.

Також журналіст пояснив, як сталася крадіжка.

«Спрацьовано добре. Залізли в мій он-лайн кабінет, поміняли настройки. Ніяких СМСок мені не прийшло. Ні про зміну ліміту оплати в інтернеті, ні про списання грошей. Про те, що я, виявляється, ночував в «Хілтон», я дізнався тільки тому, що грошей на картці вистачило тільки на одну ніч сибаритства (плаче), а далі мені прийшло штук двадцять відмов у транзакції - на другу ніч розкоші вже фсе. Так що вибачте, Чепіги *обані, другу добу ночувати - їдьте в свій звичний клоповник - горілки більше немає. Легенду поміняли», - заявив Бабченко.

За його словами, настройки кабінету в он-лайн банкінгу міняли на очах.

«Спочатку виставили максимум оплати в інтернеті сорок тисяч доларів. Карл. Нє, дякую за комплімент, звичайно. Переставив на нуль. Сидимо у оператора в банку - фігак, прям на очах змінюється на двадцять тисяч. Переставив на один долар. Фігак - поміняли на два долари. Уперті хлопці. Молодці», - підсумував журналіст Аркадій Бабченко.

А користувачі мережі відреагували на історію, написавши коментарі під постом.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, НП, Курйози
В тему

Останні матеріали