13 Лютого 2019
Новини

«НП» в електричці під Києвом: охоронець розстріляв хуліганів

«НП» в електричці під Києвом: охоронець розстріляв хуліганів

Молодики «бикували» в потязі. Один з потерпілих перебуває в реанімації.

В електричці Миронівка – Фастів сталася стрілянина. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, пише «Фокус».

На станції Карапиші троє пасажирів у стані алкогольного сп’яніння сіли в електропоїзд Київ – Миронівка.

Один з них того дня святкував своє 33-річчя. У вагоні вони поводилися неадекватно і нахабно, намагалися вдертися в кабіну до машиніста і без вагомих причин застосували екстрене гальмування, скориставшись системою «стоп-кран».

Співробітник воєнізованої охорони намагався втихомирити компанію і зробив їм зауваження. Але реакція хуліганів була агресивною.

«Вони почали ображати чоловіка нецензурною лайкою, демонструючи свою фізичну перевагу, погрожували побити його і забрати у нього зброю. Оцінивши реальну загрозу, охоронець дістав з кобури табельну вогнепальну зброю. Попереджаючи про намір її застосування, він зробив попереджувальний постріл угору», – йдеться в повідомленні.

Боєць воєнізованої охорони спершу вистрілив у ноги найактивнішому нападнику, який накинувся на нього, після чого тричі вистрілив у бік хуліганів. На пероні станції Ольшаниця правопорушників уже чекали слідчо-оперативна група поліції та медики.

Поранених хуліганів доставили в лікарню. 30-річний чоловік з вогнепальним пораненням грудної клітки та черевної порожнини перебуває в реанімації, двоє його товаришів 31 і 33 років з аналогічними пораненнями грудної клітки – в хірургічному відділення лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП
В тему

Останні матеріали