7 Лютого 2019
Новини

У Львові затримали псевдополіцейського, який вбив українського активіста

У Львові затримали псевдополіцейського, який вбив українського активіста

Сьогодні, 7 лютого, у Львові поліція затримала підозрюваного у організації вбивства активіста Віталія Олешка з позивним «Сармат».

Про це повідомив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

«Цього псевдополіцейського Європола, колишнього бійца «Торнадо», мешканця Дніпра, якого ми підозрюємо в організації саме стеження та вбивства Віталія Олешка, ми затримали сьогодні вночі в ході проведення оперативно-розшукових заходів у Львові. Останні п’ять місяців він ховався у різних областях нашої країни, постійно змінюючи місце проживання. Але сьогодні був не його день... Відповідальність все ж таки буде нести.

Ми наполегливо продовжуємо працювати по всім замовних вбивствах, для нас не має різниці, хто потерпілий, головне – це людина, громадянин України», – написав Аброськін.

Нагадаємо, 31 липня у Бердянську невідомий вистрілив у Віталія Олешка, після чого зник з місця події. Від отриманих травм потерпілий помер. Убивство сталося на території готелю, що належить родині Олешка: невідомий зайшов на його територію і здійснив два постріли. За підозрою у вбивстві «Сармата» біля Василівки Запорізької області було затримано 4-х осіб.

Наразі керівництво Національної поліції заявляє, що вбивство «Сармата» було замовним. Розглядається декілька версій вбивства.

23 січня Запорізький апеляційний суд продовжив строк тримання під вартою Олександра Обухова, якого підозрюють у вбивстві активіста Віталія Олешка з позивним «Сармат».

Читайте також:

Напади на активістів: спецоперація російських спецслужб чи політичної еліти України.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, кримінал
В тему