2 Січня 2019
Новини

У Луцьку відомий гурт перед виходом на сцену покинув концерт

У Луцьку відомий гурт перед виходом на сцену покинув концерт

Неприємна ситуація сталася із гуртом Цвіт Кульбаби під час проекту «Новорічна містерія» у Луцькому замку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповіли учасники колективу.

«З 31 грудня на 1 січня, з вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу Цвіт Кульбаби, ми змушені були перед виходом на сцену покинути даний захід», - йдеться у дописі.

Учасники гурту зазначили, що приносять вибачення за невиправдані очікування наших прихильників та людей, які чекали на їхній виступ.

«Зі свого боку команда Цвіт Кульбаби виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших новорічних пропозицій виступів на цю дату, через що ми понесли фінансові втрати. Надалі від себе змушені будемо розповсюдити негативну інформацію про замовника і організаторів даного заходу серед інших українських артистів для подальшого запобігання проблем із виступами у Луцьку колег по сцені», - пишуть артисти.

Нагадаємо, що відмовилася брати участь у «Новорічній містерії у Луцькому замку» також співачка Alyosha. На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук виконавиця пояснила причини своєї поведінки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Таблоїд
В тему