24 Грудня 2018
Новини

«Все за*рано і про*рано»: в Інтернеті показали, на що перетворився кримський курорт Коктебель (16+)

«Все за*рано і про*рано»: в Інтернеті показали, на що перетворився кримський курорт Коктебель (16+)

У Мережі виклали знімки зруйнованого курорту в анексованому Криму, і це, за словами самого автора фото, «повний треш».

В Інтернеті з’явилися фотографії того, на що перетворився квітучий за часів українського правління у «віджатому» росіянами Криму курортний Коктебель. Тепер мальовниче селище, в яке щоліта з’їздилися поціновувачі джазу та вина, занепадає. І це ще м’яко кажучи.

«Я дуже злий, просто пи*здець який злий! Тільки-но повернувся з Коктебелю... – пише на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» проросійський блогер Олександр Горний і пояснює причини свого «нєгодованія»: – Коктебель, *ука, катастрофічно деградує, а з нинішнім керівництвом селища тут повний треш. За чотири з половиною роки (відколи півострів захопили «зелені чоловічки». – Ред.) нічого абсолютно не зроблено, всі обіцянки кримської влади і персонально Сергія Аксьонова залишилися обіцянками.

коктебель

коктебель після анексії

коктебель деградує

Навесні цього року сталася екологічна катастрофа, і реакція майже нульова. Днями вандали зруйнували частину набережної. Можливі різні причини, але *руть там, де на*рано. Судячи з того, що я побачив, руйнували методично, смакуючи власну підлість… негідники».

«І що цікаво, всім на*рати, що адміністрації, що місцевим і приїжджим підприємцям – зняли бабки і розійшлися. Все забито дошками і залізом. Який, нах, цілорічний туризм? – обурюючись, російський медійник явно віддавав перевагу епітетам, які позначають відходи людської життєдіяльності. – Поставили, млять, зручну дівчинку, за якої Коктебель остаточно «допилять» і загадять. Багато хто не розуміє на рахунок розмов про реконструкцію набережної і як наслідок на все забили. Ну от хріна робити в Коктебелі, якщо все за*срано і про*срано?»

набережна в Коктебелі

на що перетворився крим

коктебель занепадає

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему