6 Грудня 2018
Новини

Школяр замкнувся в одному з класів і погрожує закінчити життя самогубством (фото, відео)

Школяр замкнувся в одному з класів і погрожує закінчити життя самогубством (фото, відео)

Сьогодні, 6 грудня, до однієї з московських шкіл 16-річний школяр прийшов озброєний ножом. З незрозумілих поки що причин він замкнувся в класній кімнаті, погрожуючи, що накладе на себе руки.

За повідомленням очевидців, 16-річний Данило Горбатенко, як завжди, прийшов до школи  №1359 приблизно о 8:15. Побачивши, що у хлопчика з-під одягу стирчить довгий ніж, охорона і черговий адміністратор спочатку дозволили йому пройти далі, аби не створювати паніку серед учнів,  а далі у роздягальні його закрили,  ізолювавши таким чином  від інших дітей.

росія данило горбатенко

Потім школяр, за свідченнями очевидців,  погрожував вчителям, а після цього закрився в одній з класних кімнат. За останніми даними, підліток наодинці сидіть в порожньому приміщенні і читає книгу. На столі перед ним  лежить ніж. Через інцидент зі школи евакуюють  учнів та вчителів.

Як розповіли однокласники Данила, він завжди був замкнутим і відлюдним. З однолітками мав напружені відносини, проте ніяких агресивних нападів до останнього моменту підліток не проявляв. І хоча у школі із Данилом постійно працював психолог, сьогоднішній його вчинок для багатьох став шоком.

москва школяр данило горбатенко

Після того, як підліток замкнувся, у школу викликали його маму. Проте і їй не вдалося зайти до класу. Данило нікого не пускає та кричить, що накладе на себе руки. Дідусь хлопця намагається втихомирити його по телефону.

Як стало відомо, батьки 16-річного хлопця розлучені, наразі він живе із  з мамою та вітчимом, який працює в правоохоронних органах. Мама стверджує, що у неї з сином також напружені стосунки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ, Відео
В тему

Останні матеріали