28 Листопада 2018
Новини

Австралійська корова-переросток вразила Мережу (фото)

Австралійська корова-переросток вразила Мережу (фото)

Свята корова! Та ця «корівка» із Австралії у стаді одноплемінниць виглядає наче переросток-школяр, якого залишили у класі на другий рік, жартують користувачі. Пише ресурс wkrg.com.

Найбільша корова Австралії уникнула смерті на скотобійні завдяки своїм унікальним параметрам. І тепер стала справжньою зіркою Глобально мережі. Тварина на кличку Кнікерс (з англійської це потішне назвисько перекладається як «Панталони») має просто-таки гігантські розміри. Зростом 194 сантиметри (майже наздогнала легенду баскетболу Майкла Джордана) і важить без малого півтори тонни. Тепер Кнікерс називають найбільшою коровою в країні.

корова-гігант

З такими габаритами велика рогата худоба елементарно не поміщається на стандартній бійні, тож це і врятувало Кнікерс життя. А тому власник Джоф Пірсон вирішив, що корова «на пенсії» доживатиме свого худоб’ячого віку на одному із пасовиськ, що йому належать.

велетенська корова

Наразі ж світовий рекорд офіційно закріплений за італійською суперницею Кнікерс: зріст цієї «корівки» становить неймовірних 2 метри 2 сантиметри.

свята корова!

корова-баскетболіст

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему