5 Листопада 2018
Новини

«Полювання на звіра»: на Харківщині розшукують нелюда, який поглумився і убив 15-літню дівчину

«Полювання на звіра»: на Харківщині розшукують нелюда, який поглумився і убив 15-літню дівчину

У Харківській області невідомий зґвалтував і задушив 15-річну дівчинку. Тіло школярки з ознаками насильницької смерті знайшли у лісосмузі. Підозрюваного у жорстокому вбивстві оголосили в розшук, склавши фоторобот.

У лісі поблизу смт Покотилівка виявили тіло 15-річної дівчини, повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Харківській області.

«Заява про зникнення доньки надійшла від 42-річної мешканки селища Бабаї до чергової частини Харківського відділу поліції 2 листопада о 20:29. Під час розшукових заходів її тіло було виявлено в лісосмузі в селищі Покотилівка»,  – йдеться у повідомленні. Відомо, що у загиблої зникла сумочка із особистими речами.

Судмедексперти підтвердили, що дитина була зґвалтована, після чого насильник її убив шляхом задушення. В правоохоронних органах припускають, що до злочину може бути причетним невідомий чоловік, який тинявся поблизу місця, де потім знайшли жертву, незадовго до зникнення дівчинки-підлітка. Підозрілого типа бачили у Покотилівці у період між 7.00 та 8.30 ранку.

«Його прикмети: на вигляд 35–45 років, зріст 185 см, худорлявої статури, широкоплечий, був одягнений у болоневу куртку темного кольору, темні штани, можливо, мав при собі джинсовий рюкзак», – правоохоронці просять повідомляти будь-яку інформацію про підозрюваного.

Фоторобот підозрюваного який зґвалтував і задушив 15-річну дівчинку у Харківській області 02.11.2018

Наразі відкрите кримінальне провадження за ознаками одразу трьох тяжких злочинів: ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство»), ч. 2 ст. 153 («Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом»), ч.4 ст. 187 («Розбій»). Якщо нелюда, який поглумився і позбавив життя юну дівчину, піймають, йому світить до 15 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна. Убивцю оголошено в розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині посеред білого дня у ліфті зґвалтували 12-літню дитину

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему