31 Серпня 2018
Новини

«Ми вже нажилися»: у Дніпрі з вікна багатоповерхівки зістрибнули закохані

«Ми вже нажилися»: у Дніпрі з вікна багатоповерхівки зістрибнули закохані

31 серпня в Дніпрі юнак та дівчина покінчили життя самогубством, зістрибнувши з балкона торгового центру «Мост-сіті». Пара приїхала з Києва.

18-річний хлопець і 16-річна дівчина стрибнули з 8 поверху за адресою вулиця Глинки, 2. Молода пара залишила записку.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 7-ї ранку 31 серпня. Загиблих виявили близько 6:40. Працівники швидкої медичної допомоги лише констатували смерть потерпілих.

Про повідомляє перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін у Facebook, – пише «Інформатор».

«Неможливо зрозуміти молодих людей, які приїхали з Києва до Дніпра, щоб покінчити життя самогубством, – написав він на своїй сторінці в Facebook. – У той час, коли тисячі наших громадян-військовослужбовців, які отримали важкі поранення в результаті військової агресії Російської Федерації, роблять все можливе, щоб повернутися до повноцінного життя, ці молоді люди сьогодні стрибають з багатоповерхового будинку і вмирають, тому що вони, з їх слів , «вже пожили і знають життя в свої 17-18 років».

У записці, яку залишили молоді люди, йдеться про те, що вони «почувствовали этот гребаный прекрасный и удивительный мир» і «уже пожили и познали жизнь». На фото, опублікованому Амброськіним, видно, що в кімнаті, з вікна якої стрибнули хлопець і дівчина, «ялинкою» викладені троянди. Біля тіл загиблих також були розкидані червоні пелюстки.

Що саме стало причиною самогубства, поки не відомо. Працівники торгового центру нічого не чули. Але вони впевнені, що це самогубство, і воно пов'язане з горезвісними іграми у соціальних мережах.

Відомо, що пара знімала житло в «Мост-сіті» протягом декількох днів. На місці працює СОГ, правоохоронці з'ясовують усі подробиці події. За фактом подвійного самогубства поліція Дніпра відкрила кримінальне провадження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, самогубство
В тему