30 Червня 2018
Новини

Хлопець, який потоптався по патрульній машині в Києві, виявився блогером

Хлопець, який потоптався по патрульній машині в Києві, виявився блогером

У погоні за «донатами» «модний відеоблогер» вдався до хуліганської витівки, і таки досягнув своєї мети: збурив Мережу.

Як стало відомо порталу «Київ Оперативний», хуліган, який сьогодні, 30 червня, в самісінькому центрі Києва – на Хрещатику – як кіношний каскадер, нахабно пробігся по автомобілю патрульної поліції, – відеоблогер, який має власний канал на YouTube.

«Так іноді буває, коли ти не дуже розумово розвинений, а ще й цей, типу відеоблохєр, якому нічого знімати. Думаємо, що цей відос буде нормальним доказом для суду. P.S: зловили і склали всі матеріали. Будемо чекати на вирок», – написав дописувач групи «КО» у «Фейсбуку». І долучив відео, очевидно, зняте спільниками кривдника патрульних.

Очевидно, такою своєю витівкою 22-літній молодик хотів заробити швидку славу, і в принципі йому це вдалося: відео, де він вчиняє зухвалий акт зневаги над службовим авто столичних «копів», уже гуляє Інтернетом. А от Нацполіція України зазнала збитків, бо тріснуте лобове скло в службовому авто охоронців правопорядку доведеться міняти. 

Нагадаємо, колись один молодий чоловік, який теж називав себе блогером, у чому мати породила бігав по головній вулиці країни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, патруль, поліція
В тему

Останні матеріали