3 Червня 2018
Новини

На Херсонщині зіткнулися два катери. Є загиблий

На Херсонщині зіткнулися два катери. Є загиблий

Вчора, 2 червня, на річці в Бериславському районі Херсонщини між двома плавзасобами сталася аварія, в результаті якої 41-річний чоловік загинув та 8-річний хлопчик отримав тяжкі травми.

Повідомляє прес-служба Нацполіції.

Водій, підозрюваний у скоєнні пригоди, був нетверезий. Йому загрожує позбавлення волі на термін до п’яти років.

У суботу, близько 17:00, до чергової частини Бериславського відділу поліції від очевидців, які відпочивали на річці поблизу с. Козацьке, надійшло повідомлення про транспортну пригоду, яка сталася між двома плавзасобами.

На місці події поліцейські встановили, що 36-річний житель м. Таврійськ, перебуваючи за кермом моторного човна,  здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. У результаті зіткнення 41-річний пасажир цього плавзасобу від отриманих травм помер дорогою до лікарні. Також у важкому стані в реанімації Новокаховської центральної лікарні перебуває 8-річний хлопчик.

За фактом смертельного зіткнення на воді відкрите кримінальне провадження за ст.291 ККУ «Порушення чинних на транспорті правил». Імовірний винуватець затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, смерть, поліція, херсон
В тему