11 Квітня 2018
Новини

«Мені шкода», – Цукерберг про витік даних

«Мені шкода», – Цукерберг про витік даних

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг відповідав на запитання перед конгресменами США щодо витоку даних користувачів соціальної мережі. Про це повідомило агентство Reuters.

Марк Цукерберг зазначив, що Facebook уже налагодив співпрацю з прокурором у цій справі. Окрім того, компанія змінює алгоритм роботи соціальної мережі.

Водночас Цукерберг визнав, що Facebook недостатньо вдало боровся з фейками, мовою ненависті та не простежував належною мірою іноземне втручання у вибори.

Він наголосив, що, як засновник соціальної мережі, відповідає за все, що відбувається, тому одним із пріоритетних напрямків роботи компанії поточного року буде контроль задля недопущення втручання у майбутні вибори Сполучених Штатів.

До того ж, за словами генерального директора, Facebook напрацював нові інструменти штучного інтелекту, аби виявити підроблені облікові записи.

Під час зустрічі у Конгресі Марк Цукерберг також розповів, що спеціальний прокурор США Роберт Мюллер уже опитав працівників компанії щодо витоку даних.

Нагадаємо, скандал навколо Facebook пов’язаний із незаконним використанням компанією Cambridge Analytica особистих даних понад 87 мільйонів користувачів. Cambridge Analytica скористалася даними під час роботи у передвиборному штабі Дональда Трампа.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали