30 Березня 2018
Новини

Через 2 роки втрачена під водою відеокамера повернулася до власниці

Через 2 роки втрачена під водою відеокамера повернулася до власниці

Її випадково побачили учні на пляж у Тайвані, а потім через соцмережі знайшли власницю. Камера була вкрита маленькими мушлями, тому була схожа на якийсь невизначений предмет. Але, завдяки водонепроникному футляру, вона зберіглася в ідеальному робочому стані та була заряджена. Пише ВВС Україна.

З’ясувалося, що студентка японського університету Серіна Цубакіхари відпочивала на острові Ісігаки, Окінава, десь за 250 км на схід від Тайваню, колись загубила камеру у воді. Це було ще у вересні 2015 року: і коли камера випала з її рук, дівчина подумала, що втратила її назавжди.

«Я займалася підводним плаванням, і випустила камеру, коли в одного з моїх друзів закінчився кисень і він потребував моєї допомоги», - згадує дівчина.

Відтак камера у водонепроникному чохлі почала свою власну подорож довжиною у сотні кілометрів, а потім прибилася до берега. Саме там її знайшла група дітей із початкової школи, які прибирали пляж.

Читайте також: Жебракові кинули монету вартістю 12 тисяч доларів

«Я не могла повірити в це. Мене дуже здивувало, коли мої друзі розповіли мені про це і надіслали мені пост із цими фотографіями», - розповіла Серіна Цубакіхара.

Після незвичайної знахідки, діти вирішили знайти власника. Оскільки більшість знімків на камері були з Японії, вони написали повідомлення у соцмережі китайською та японською. Пост поширили понад 10 тисяч разів і він таки дійшов до власниці - Серіни Цубакіхари.

Дівчина планує поїхати до Тайваню у червні, щоб подякувати вчителю і школярам за те, що вони знайшли і повернуть їй камеру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему