9 Лютого 2018
Новини

Через снігопади частина доріг в Україні закрита

Через снігопади частина доріг в Україні закрита

У зв'язку з погіршенням погодних умов на деяких дорогах України заборонено рух автотранспорту. Зокрема, це стосується Вінницької та Івано-Франківської областей.

На окремих ділянках доріг Вінницької та Івано-Франківської областей через погіршення погодних умов заборонено рух транспорту. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.

"Заборонено рух автотранспорту у Вінницькій області - на відрізку між 395 і 419 кілометрами автодороги М-21 Виступовичі - Могилів-Подільський. Ця заборона діє з 18:00 8 лютого. Також з учорашнього дня заборонено рух на всіх дорогах державного значення на території Івано- Франківської області", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що, крім цього, ускладнено рух на автодорозі Т-23-12 Гусятин - Городок на Хмельниччині. Там на узбіччі залишаються 20 вантажних автомобілів.

Тим часом за даними синоптиків у західних, північних областях та на сході держави прогнозуються снігопади, на дорогах – ожеледиця. У центральній частині України та на Закарпатті очікується мокрий сніг з дощем, а у південних регіонах – дощ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему