22 Грудня 2017
Новини

«Зважені та щасливі-7»: весілля перетворили у жалюгідне шоу

«Зважені та щасливі-7»: весілля перетворили у жалюгідне шоу

ЕКСКЛЮЗИВ: 7-й сезон шоу «Зважені та щасливі» продовжує випробовувати нерви глядачів на міцність. Що ж відбулося у 17-му випуску?

Новий ефір шоу «Зважені та щасливі» розпочався з трьох весіль. Помаранчеві одружилися у розкішному ресторані. Сині ще раз дали обітниці одне одному на виїзній церемонії в українському стилі. А блакитні обвінчалися просто на мальовничому березі річки. Жінки сяяли красою та ніжністю. А чоловіки дивували серйозністю та зворушливістю. Героїв прийшли привітати родичі та друзі. Й от, просто посеред свята, на яке глядачі чекали протягом сімнадцяти тижнів, Аніта повідомила, що захід переносять на аеродром. Там учасники боротимуться за звання перших. Аби стати переможцем, потрібно було, заручившись підтримкою родичів, протягнути літак 100 метрів. Цей конкурс дався учасникам тяжко. В результаті плаття зіпсовані, а деяким гостям довелося викликати «швидку».

Мабуть, продюсери шоу вирішили, що весілля – це нудно, а от у розкішних нарядах тягати літаки вагою в 21 тонну – нормально… Видовище, як герої у красивому одязі тягнули літак, а з їхніх облич піт змивав макіяж, було жалюгідним!

Невже для конкурсантів не змогли вигадати інше випробування? Якщо вже робити шоу, то нікого не жаліти! Чому, наприклад, було б не змусити героїв розлучитися в прямому ефірі?

В результаті першими до фінішу прийшли блакитні. З допомогою Олексія, другими перетнули стометрову лінію помаранчеві. На жаль, синім не вдалося добре організувати свою команду, тож вони зупинилися на позначці у 80 метрів.

Що відбулося на схудненні?

Першими на ваги стали помаранчеві. Максим не втратив жодного кілограма, але Аліні вдалося скинути 1 кг. Далі зважувалися блакитні. Їхній результат вразив учасників та тренерів. Олексій став легшим на 2 кг, а Наталія – на 3 кг. З урахуванням бонуса сума скинутих кілограмів рівнялася шести. Останніми дізналися свою вагу сині. Ігор став легшим на 1 кг, а Руслана залишилася з попередньою вагою. За процентним співвідношенням за жовтою лінією опинилися сині. Відповідно, вони одягнули чорні футболки.

Що покажуть наступного тижня?

На героїв чекає битва за прихильність глядача. Хто опиниться у фіналі, вирішить аудиторія. Та зважаючи на те, що Руслана, завдяки своїй дешевій грі, здобула на шоу більше антифанатів, аніж прихильників, навряд чи у синіх є шанс перемогти у цій битві. Ймовірно, за Руслану Писанку голосуватимуть лише ті, хто не дивився проект. Відповідно, у помаранчевих вищі шанси на перемогу.

Герої мають чотири місяці, аби схуднути вдома і перемогти у 7-му сезоні шоу «Зважені та щасливі». Як пройшов цей час і чи вдалось учасникам схуднути вдома, ми дізнаємося вже наступного тижня. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему