Актора фільму "Голий пістолет", вбивцю своєї колишньої дружини, звільнили з тюрми достроково

0 0000

Судова влада США погодилися на дострокове звільнення з в'язниці О.Джея Сімпсона – колишню зірку американського футболу і героя одного з найбільш резонансних судових процесів в історії США.

У 1995 році О.Джей звинувачувався у вбивстві своєї колишньої дружини Ніколь Браун Сімпсон і її друга Рона Голдмана. Суд присяжних визнав його невинним. Він уникнув страти і виплатив 33,5 мільйона доларів родичам загиблих.

Тюремне ув'язнення він відбуває в іншій справі. У 2007 році він увірвався разом з друзями в номер одного з готелів Лас-Вегаса до колекціонера спортивних трофеїв і, погрожуючи зброєю, відібрав кубки, які раніше належали йому. Суд в 2008 році засудив його до 33 років ув'язнення з правом дострокового звільнення після 9 років в'язниці. Цей термін закінчується в жовтні 2017 року, і на слуханнях вирішувалося питання про його право на УДЗ.

Як передають репортери, всі чотири члени комісії з умовно-дострокового звільнення, котрі розглядали його справу, проголосували за дострокове звільнення 70-річного засудженого. «Дякую, дякую, дякую», – відреагував на це рішення Сімпсон.

О.Джей Сімпсон відомий не тільки як спортсмен, але і як кіноактор. Багато любителів комедій пам'ятають його в ролі інспектора Нортберга в циклі фільмів «Голий пістолет». Сімпсон – герой першого сезону серіалу «Американська історія злочинів», де розповідається про суд у справі про вбивство його дружини. Роль Сімпсона в ньому виконав Кьюба Гудінг-молодший.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ