Відео

Образа «кумів», заборона «Сватів» і шовініст Добронравов (відео)

Образа «кумів», заборона «Сватів» і шовініст Добронравов (відео)

Український телесеріал «Свати» поповнив список заборонених до показу в Україні фільмів, у якому вже близько 500 стрічок.

На серіал українська влада звернула увагу ще в кінці 2016 року, коли вітчизняні спецслужби заборонили в’їжджати на територію країни двом акторам цього серіалу.

Однак дійсно серйозні проблеми у творця телестрічки Володимира Зеленського почалися в листопаді 2017-го, коли в Україні під заборону потрапив російський актор, а за сумісництвом шовініст Федір Добронравов. Ця людина, якщо пан Зеленський забув, побила двох українців. П’яний артист в Естонії напав на громадян України, причому серед них була жінка, і почав викрикувати образи в стилі сучасної Росії. Він обзивав українців «фашистами», вказував, що «Крим завжди був російським». Потім група акторів, як справжня російська гопота, натовпом напала на чоловіка Валентини Бардакової, в ході бійки російські «антифашисти» встигли ще й жінці зламати палець. І ось серед цих «героїв» і «захисників російського світу» був той самий Федір Добронравов, якого активно захищає Володимир Зеленський. Тоді історію вдалося зам’яти, оскільки естонська поліція не хотіла міжнародного скандалу. Але факт залишається фактом. І коли Зеленський каже, що його серіал несе тільки добро і посмішки, то йому можна сміливо відповісти, що українцям не потрібні добро, а вже тим більше посмішка від російського шовініста Добронравова, який любить бити жінок.

Можна зрозуміти і Зеленського. Він вклав у цей серіал не просто величезну купу грошей, але ще й більшу частину свого життя і здоров’я, але треба було думати, коли ти береш собі в кіно людину, котра обзиває українців «фашистами» тільки за те, що вони не хочуть визнавати окупований Крим російським.

Після заборони фільму в Мережі здійнялася нова буря обговорень, суджень, міркувань із цього приводу. Телеканал «1+1», на якому працює Володимир Зеленський, заявив, що заборона на показ цього серіалу в Україні є «полюванням на відьом».

Висловилися й у самій студії «Квартал 95», причому цинізм заяви вражає. У «Кварталі» заявили, що серіал не можна забороняти тому, що він відволікає людей від погіршення рівня життя, війни на сході країни і політичної кризи. Тобто актори «Кварталу» відверто пропонують українцям перетворитися в сучасних росіян, яким плювати на внутрішню політику, оскільки «у хохлів цікавіше», якщо бути точним, то в Україні вона ще хоч існує, на відміну від РФ. Перетворитись у жителів Росії, яким по жодному федеральному каналу не розповідають про катаклізми всередині РФ. Ось приклад: днями в Москві вибухнула ТЕС, кілька районів міста залишилося без тепла і гарячої води, кілька людей зварилося в окропі. Але цього вечора на російському ТБ розповідали про те, як у черговий раз українці мерзнуть, як їм не вистачить газу на всю зиму. Російському ТБ настільки наплювати на своїх глядачів, що вони розповідають про українців, які замерзають, москвичам, які сидять без опалення в столиці «енергетичної держави». Пан Зеленський пропонує, щоб наше телебачення перетворилося на таке ж саме? Ще більш цинічно заявляти, що серіал відволікає людей від війни у власній КРАЇНІ! Причому серіал, у якому грає людина, яка підтримує цю ж саму війну. Вони там у «Кварталі» зовсім «поїхали»?

Прес-секретар «Студії Квартал-95» Тетяна Руденко вже встигла заявити, що найближчим часом Зеленський випустить новий ролик, який зараз готує. Розповідь про кумівство та наїзд на владу не допомогли, СБУ образилась, і серіал заборонили. Зеленський може здати назад і сказати, що не хотів нікого образити, чи йти далі напролом. Можливо, оголосить про те, що він збирається йти на вибори президента, де у нього, якщо чесно, немає жодних шансів. Поживемо –побачимо.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали