Відео

«Україна має талант»: хто став переможцем та виграв 250 тисяч гривень

«Україна має талант»: хто став переможцем та виграв 250 тисяч гривень

В Україні відбувся фінал грандіозного шоу «Україна має талант».  Його переможцем став 13-річний Артем Фесько.

Концерт транслювався у прямому ефірі телеканалу "СТБ". Хлопець виграв за результатами голосування та отримав 250 тисяч гривень.

Зазначимо, Фесько має 3 млн переглядів на Youtube. Молодий виконавець родом із селища Попільня на Житомирщині. В інтерв'ю парубок розповів, що співати його навчила бабуся.

Третє місце в шоу зайняв Артем Галіс, друге – гурт ZAPAL.

Також глядачі віддавали свої голоси за фіналістів: Mind2Mind, Михайла Макарова, Наталю Лебердюк та Дениса Матросова, Ельдара Юлдашева, Артема Фесько, Дмитра Політова, Станіслава Скочка, Євгена Ємельяненка та Владу Камишникову.

Цього вечора для шанувальників шоу заспівала також запрошена гостя – Вєрка Сердючка.

Читайте також

Нагадаємо, у шоу цього сезону виступила безліч яскравих артистів. Зокрема, 11-річна мешканка Запоріжжя Богдана Ткаченка, яка має рідкісний діагноз, гіпермобільність суглобів, встановила рекорд України та світу. Дитина роками розвивала свою особливість, завдяки чому тепер може показувати неймовірні трюки.

А під час 2-го випуску шоу перед зірковими суддями з'явився американо-український блогер Джуда Келечі, більш відомий як "Юра з Коломиї". Артист презентував авторську пісню про любов до баноша та підкорив глядачів своєю чистою українською мовою.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, шоу-бізнес
В тему

Останні матеріали