Відео

На Волині відновлюють футбол

На Волині відновлюють футбол

Відомі футболісти, гравці національних збірних України Артем Федецький та Олег Герасим'юк працюють над створення Футбольної Академії в селі Липини біля Луцька.

В реалізацїі проекту вони отримали повну підтримку голови Липинської громади Богдана Гусака. Інфраструктура академії складатиметься з невеликих тренувальних та великих футбольних полів, критого спортивного залу, адмінприміщення з передягальнями, місцями для відпочинку батьків тощо.

Для будівництва Академії залучаються інвесторів та меценатів з середовища волинських бізнесменів. Об'єднав учасників процесу створення Академії ексректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан.

"Ми пройшли серйозний шлях — від дитячих команд до національних збірних, а сьогодні займаємося популяризацією футболу. Ми різні, але нас об'єднує любов до футболу. Хочемо допомогти нашому молодому поколінню подолати шлях від футбольних академій до професійного футболу з найбільшою ефективністю. І ми знаємо як це зробити", — кажуть Артем Федецький та Олег Герасим'юк.

"Ми зробимо це! Далі буде!" — додали вонию.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: футбол, спорт, луцьк
В тему