Відео

В Кривому Розі породілля викинулася з вікна: лікарі рятують дитя

В Кривому Розі породілля викинулася з вікна: лікарі рятують дитя

В Кривому Розі 19-річна породілля викинулася з четвертого поверху лікарні після пологів. Одна з версій трагедії  - дівчина хотіла втекти, та не планувала покінчити життя самогубством.

Як повідомили в програмі "Надзвичайні новини" на телеканалі ICTV, перед загибеллю дівчина по телефону обговорювала свою втечу від лікарів, проте не прорахувала, що палата розташована на четвертому поверсі.

За словами медиків, породілля часто виходила палити, а після півночі зникла з палати. Спроба втечі з лікарні стала летальною. З ким дівчина говорила по телефону тієї ночі, з'ясовуватимуть правоохоронці.

Загибла мати з Кривого Рогу

"Дівчина народила (просто в машині швидкої допомоги) глибоко недоношену дитину, можливий термін вагітності – 30 тижнів. На обліку вагітності не перебувала, у вагітності була не зацікавлена", – розповіла директорка Криворізького пологового будинку №1 Лариса Васильєва.

Новонароджене немовля рятують реаніматологи місцевого перинатального центру. Хто батько дитини, поки невідомо.

"З моменту надходження дитина перебуває на штучній вентиляції легенів, отримує всі необхідні медикаменти і процедури. Стан крайнього ступеня тяжкості, але стабільний", – зазначив анестезіолог відділення дитячої реанімації Криворізького перинатального центру Ігор Лісняк.

Загибла мати з Кривого Рогу

Так, трагедія з молодою породіллею трапилася в Кривому Розі 1 червня. Одразу після пологів вона вистрибнула з вікна четвертого поверху. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Також відомо, що вона мала намір відмовитися від новонародженої дочки. Про те, що дитина їй не потрібна, новоспечена мати заявила медикам одразу після пологів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кривий ріг, пологи, самогубство
В тему