Відео

«Бесстижі!»: сільчани прогнали попа і знімальну групу, які готували пропаганду для УПЦ МП (відео)

«Бесстижі!»: сільчани прогнали попа і знімальну групу, які готували пропаганду для УПЦ МП (відео)

У селі Тернопільської області місцеві жителі вигнали «розжалуваного» московського батюшку і підозрілих «режисерів», які приїхали в Котюжини знімати брехливе «кіно».

У Котюжинах, що в Збаразькому районі, тутешні сільчани погнали геть із села священика УПЦ МП, який знімав проросійський пропагандистський ролик. Повідомляє повідомляє християнський портал КІРІОС.

Священик УПЦ МП, який втратив у Котюжинах свою парафію, привіз туди репортерів. Батюшка мав намір зняти проросійське пропагандистське відео. Жителі ж села втришия вигнали і самого ініціатора, і його безрідну знімальну групу.

Замість брехливої пропаганди, у Мережі з’явилося відео, як котюжинці проганяють із села «знімальників», завезених священиками УПЦ МП. Втративши власну парафію, московський піп Олександр Кантицький вирішив відплатити колишнім прихожанам, укотре обливши їх брудом у ЗМІ. Для цього запросив на Тернопільщину цілу журналістську групу для зйомки відеосюжету про «злочини» проти «канонічєской церкві».

Подібні матеріали зазвичай широко тиражуються і на російських пропагандистських телеканалах.

Відзначимо, релігійна громада села Котюжини на початку цього року за підтримки практично усіх місцевих мешканців перейшла із церкви Московського патріархату до УПЦ Київського патріархату.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали