В центрі уваги

«Адью, школа»: як відсвяткувати крутезний випускний у Луцьку

«Адью, школа»: як відсвяткувати крутезний випускний у Луцьку

Настала пора молодіжно-п’янких  випускних. Час сказати школі: «Адью!» і помахати їй рукою. Попереду – одні безперервні горизонти. І всі вони – ваші, дорогі випускники!

Гризти граніт науки – дуже складно, але перемога того вартує. І в випускний вечір тріумф відчувається особливо сильно. Тому все в цей день має бути на вищому рівні!

«Де відзначити випускний Луцьк» - це питання задають пошуковим системам і батьки, і діти. Головне – підійти до справи креативно, щоб свято запам'яталося на все життя.

Отож, як причепуритися  для свого першого в житті балу, а потім рвонули гуляти випускний, де зробити зачіску, макіяж, придбати сукню або костюм для випускного, замовити кортеж або кенді-бар, – у нашому ТОП – «помічників» для випускників та їхніх батьків.

Кенді-бар на випускний – Ольга Хмелюк

Плануєте на випускному солодкий кенді – бар? Тоді вам до Ольги Хмелюк з Луцька, яка вміє перетворити будь-який десерт – солоденькі торти, тістечка, капкейки, макаруни  – на справжній витвір мистецтва, адже готує із душею.

Отож, чому кенді-бар на впускний – це круто та зручно:

  • Кенді бар може стати повноцінною інтерактивною зоною на вашому випускному!
  • На самому початку вечора, ще до початку банкету, поки випускники збираються, фотографуються, вони можуть поласувати смачними десертами, які так само можна стилізувати під тематику заходу!
  • капкейкі і інші тістечка та десертики можуть бути абсолютно різної форми і кольорів. Це виглядає дуже незвично і красиво!
  • все десерти порційні, їх не треба нарізати, можна поласувати тут і зараз, і зовсім не забруднитися! Їх так само можна забрати додому на пам'ять!
  • Солодкий стіл дуже красиво виглядає на фотографіях, випускники завжди люблять фотографувати стилізовані капкейкі і ділитися цими фотографіями в соціальних мережах.
  • всі десерти можуть мати різну начинку, тим самим можна догодити кожному випускнику!

Чим же наповнюють кенді-бар?

  • Cupcakes (капкейки) - це маленькі солодкі кекси, розміром з кавову чашку. Надзвичайно широкі можливості їх декорування надихають в безліччю креативних ідей.
  • Macarons (макароні) - це мініатюрне печиво з повітряного тіста , в основі якого мелений мигдаль.
  • Мacaroon (макарун) - американське кокосове печиво.
  • Cake - pops (кейкпопс) - це таке бісквітне тістечко на паличці, яке дуже зручно їсти
  • Panna Cotta (панакота) - це ніжний десерт з заварного крему з різними добавками: ягодами, шматочками фруктів і різними соусами.
  • Шоколадні цукерки, карамельки, льодяники, драже, цукати, меренги, монпансьє: все це також знайде своє гідне місце в кенді - барі та додасть йому ще більшої індивідуальності.

Так, Ольга Хмелюк допоможе оформити святковий кенді-бар - корисний, смачний і незабутній!

А ще у неї можна замовити солодощі на день народження, ювілей, річницю весілля, реєстрацію шлюбу, будь-яке тематичне свято тощо.

Ольга Хмелюк

+38 099 229 15 27

facebook.com

Ольга Хмелюк

Оригінальні сукні на випускний – «Афіна Паллада»

До сезону випускних балів часу залишається менше, ніж здається, – пора починати активну підготовку. Головний елемент образу – випускна сукня, яка допоможе відчути всі чари цього урочистого моменту. С

Серед усього розмаїття вечірніх вбрань важко вибрати одну ідеальну сукню. А ось у магазині «Афіна Паллада» у Луцьку зібрані сукні, що відповідають головним  трендам сезону весна-літо 2021.

Тож яку випускну сукню обрати, щоб бути на піку модних тенденцій:

  • Лаконічні і мінімалістичні сукні – вічна класика, яка завжди матиме доречний вигляд на випускному вечорі.
  • За допомогою пишних вечірніх суконь довжини до підлоги кожна дівчина може відчути себе принцесою на балу.
  • Для ліричних і романтичних образів пропонуємо сукні, прикрашені ніжною квітковою аплікацією, невагомими воланами різних форм і розмірів і повітряною органзою.
  • З року в рік знаменитості прикрашають червоні килимові доріжки шовковими вечірніми вбраннями. Так, ви так само можете стати справжньою зіркою Голівуду із сукнею від «Афіна Паллада»
  • Головна вечірка не може обійтися без блискучої урочистої сукні. Головне дотримуватися одного простого правила: чим складніша і ефектніша тканина сукні, тим простішими повинні бути інші складові образу: туфлі, зачіска і макіяж.

Недорогі та модні сукні на випускний можна знайти в магазині «Афіна Паллада» у Луцьку – ви будете в захваті від широкого вибору моделей та кольорів. Дізнайтеся про те, які сукні є в наявності вже зараз, щоб не пропустити жодних чудових пропозицій!

Афіна Паллада, магазин одягу

м. Луцьк, вул. Карпенка-Карого, 1

Магазини № 140 та № 159

(050) 674-12-85

Афіна Паллада

Кращий ресторан на випускний – «Рестпарк»

Випускний неможливо уявити без розкішних суконь, стильних костюмів, посмішок, сліз, прощальних промов вчителів.

Але головні драйвові веселощі, звісно ж, розпочинаються тоді, коли випускники, з батьками та найулюбленішими вчителями, переступають поріг обраного ресторану для проведення свого незабутнього випускного. Цього останнього вечора та ночі, після яких наступає світанок дорослого життя.

Для того, аби випускний вдався на всі 100%, щоб можна було ділитися крутими фотографіями у соцмережах, не сумувати у куточку з гаджетом у руці, а відриватися на повну, до вибору ресторану слід підійти, враховуючи кожну деталь.

Рекреаційний комплекс «Рестпарк» підходить для проведення запальної вечірки  - випускного вечора - ідеально. Він розташований в мальовничій місцині. Тут гарно і затишно. При цьому дістатися до ресторану просто, завдяки добрій транспортній розв’язці і близькості до Луцька.

Чому рекреаційний комплекс «Рестпарк»  є крутим варіантом для проведення випускного?

  1. По-перше, він престижний! Чому це важливо? Все просто:
  • Все зроблено тільки для Вашого комфорту!
  • У ресторані «Рестпарк» особливе ставлення до відвідувачів!
  • Буде чим похвалитися перед друзями! Ще б пак: святкували випускний у «Рестпарку»!
  1. У неперевершеному світлому сучасному великому залі «Рестпарк» затишно почуватимуться як 50, так і 200 людей!

Це ідеальне рішення для яскравих, фешенебельних вечірок! Витончене поєднання відтінків і розкішний інтер'єр перетворюють простір в незрівняну фотозону, а сучасна музична апаратура буде радувати улюбленими композиціями та допоможе створити особливий, святковий настрій!

Пориньте в атмосферу веселощів і затишку, проведіть незабутній  випускний вечір в стильному залі ресторану «Рестпарк»!

До слова, для комфорту ресторан обладнаний сучасною системою кондиціювання та вентиляції.

  1. Важливо! На випускний уся територія рекреаційного комплексу зачиняється на спец обслуговування.
  2. Окремий танцювальний майданчик для розважальної програми чекає на найвправніших танцюристів, які прагнуть як слід відзначити закінчення школи!
  3. На танцювальному майданчику усім  буде комфортно відриватись на повну під супровід харизматичного і талановитого ведучого, запрошених музичних гуртів, танцювальних колективів!
  4. А ще, на відміну від закладів, які знаходяться у Луцьку, місце розташування нашого комплексу дозволяє проводити висотні салюти та феєрверки.
  5. Рекреаційний комплекс розташований за межами міста серед мальовничої природи. Та й кращого місця для фото та відео марно шукати. Так що приготуйтесь отримати не лише крутий відпочинок, а й купу крутих інстаграмних фотографій!
  6. В «Рестпарку»  - сучасна кухня, з широким асортиментом страв як української, так і європейської кухні, що дозволить підібрати усе до смаку. Незалежно від обраних страв, ви можете бути впевнені, що усі страви приготовлені справжніми майстрами своєї справи лише з якісних продуктів.
  7. У «Рестпарку» працюють люди, які закохані у свою справу. А це означає, що ви зайдете тут щирий сервіс, уважних офіціантів, професійних кухарів, усюдисущого адміністратора, які будуть робити все і навіть більше, щоб ви почувались справжніми Королями та Королевами випускного.
  8. Неймовірний схід сонця – саме він стане карколомним апогеєм вашої випускної вечірки у «Рестпарку»!

Рекреаційний комплекс «Рестпарк»

вул. Рівненська 135, с. Струмівка, Волинська область

+38 (095) 115 59 79

info@restpark.com.ua

facebook.com

instagram.com

Рестпарк

Квіткові композиції  на випускний  - With love

Якщо вам необхідно купити квіти на випускний, то не обійтися без допомоги флористів студії квітів та декору «With love» у Луцьку.  Вони допоможуть вам скласти неймовірної краси букет чи композицію для корзини для вашого торжества.

Квіти і букети на випускний вважаються вираженням вдячності своїм педагогам, а кожен з випускників прагне підкреслити свою повагу.

Крім букетів на випускний для викладачів, квітковими композиціями прийнято прикрашати банкетні столи та зали ресторану, де буде відбуватися торжество.

 Якщо ви плануєте вибирати квіти на випускний, рекомендуємо ознайомитися з деякими практичними порадами, якими поділилися флористи With love» у Луцьку:

  • Якщо вам потрібен букет з актуальних тенденцій в світі флористики квітів, то пропонуємо букети з троянд, амарилісів, гортензії і фрезії, орхідей і стрелицій.
  • Щодо класики, то найактуальніше виглядатимуть великі букети з одного або збірних видів троянд. Так само підійдуть шикарні букети з лілій і хризантем.
  • У букетах за стилістикою ділової зустрічі красиво можуть виглядати квіти лілій, жоржин, хризантем, соняшника, троянди. Так само популярністю користуються європейські букети, вони компактні, але можуть вмістити в себе багато різноманітних квітів.

У студії декору та квітів «With Love» можна придбати сувеніри, подарунки, квіткові композиції на будь-який смак та гаманець. 

Як запевняє власниця студії Ірина, тут кожен зможе втілити свої забаганки та мрії, адже концепція студії – експрес підготовка до свята, від днів народжень до весіль, від випускних вечорів до дитячих ранків: " Ми пропонуємо вишукані незабутні букети та флористичні композиції до будь-яких святкових подій".   

Студія квітів та декору «With love»

Луцьк,

вулиця Стрілецька, 25

+38 (050) 517-81-88

instagram.com

With love

Прокат святкових  авто у Луцьку – «Весільний кортеж»

Випускний - той день, який хочеться запам'ятати на багато років, тому кожна деталь в цьому випадку має вагоме значення.

Погодьтеся, що звичайний міський автобус, який так часто беруть в оренду, навряд чи залишить приємні спогади і позитивні враження.

Оренда автомобіля додасть в ваше свято нотки комфорту і розкоші. До того ж, наявність автомобіля побереже ваші ноги до свята і дозволить відпочити їм після божевільних танців.

 Тільки уявіть, як добре насолоджуватися містом з вікна автомобіля і в приємній компанії друзів. Можна випити шампанського, а можна зробити класні фотографії.

Переваги замовлення авто на випускний у компанії «Весільний кортеж»:

  • автомобілі преміум класу: в нас є великий вибір седанів, джипів і лімузинів. Пропонуємо також прокат наступних авто – Лімузин, Хамер, Крайслер, Мерседес, Ретро автомобілі.
  • можливість додатково прикрасити згідно з тематикою свята. Ми займаємося прикрашанням авто на ваше свято, самі виготовляємо весільні композиції. Всі варіанти декору на м’яких присосках, щоб не пошкодити автомобіль. Якщо ви забажаєте самі прикрашати авто, наш водій залюбки вам допоможе. (ваші прикраси мають відповідати певним вимогам)
  • своєчасна подача авто. Наш привітний, професійний водій з багаторічним досвідом покатає випускників Луцька вулицями нашого міста, а потім відвезе їх до місця проведення урочистого банкету. Він ніколи не запізнюється, приїжджає точно на зазначену голину та дотримується обговореного графіку.
  • доступні ціни. Вартість оренди наших авто повністю відповідає якості надання цієї послуги, та залежить від обраного автомобіля: починаючи з бюджетних варіантів і до люксових авто.
  • просте оформлення замовлення. Щоб замовити оренду авто на випускний у луцьку, варто лише набрати номер телефону, а наші консультанти підберуть для Вас оптимальний автомобіль!

Весільний кортеж

+380 66 874 3102

srv1989@ukr.net

facebook.com

instagram.com

avto-kortezh.navolyni.com

Прокат святкових  авто у Луцьку

Ідеальний макіяж для випускного – Вікторія Мізюк

Ідеальний макіяж для випускного має бути майже непомітним. Здебільшого батькам хочеться, щоб їхні доньки на випускному виглядали ніжно і зворушливо.

Він має так гармоніювати з обличчям, вбранням та аксесуарами, щоб максимально підкреслити природну молодість та красу дівчини, яка до цього особливо не фарбувалася, але хоче бути яскравою і помітною у випускний вечір. Однак тренди цього року диктують дуже яскраві кольори.

Макіяж на випускному вечорі дійсно надзвичайно важливий, це  інструмент, який допоможе найбільш вигідно підкреслити достоїнства і нівелювати недоліки, а також допоможе вам красиво виходити на абсолютно всіх фотографіях, залишивши тільки кращі спогади про це свято на все життя.

 І навпаки: макіяж, який зроблений неправильно, залишить дуже неприємний осад і здатний нівелювати красу навіть най чудовішої  сукні.

Майстриня макіяжу, візажист та майстер бровіст Вікторія Мізюк  у Луцьку пропонує:

  • різні види макіяжу;
  • моделювання брів;
  • фарбування брів фарбою;
  • біотатуаж хною.

Вікторія Мізюк

Луцьк,

вулиця Коперника, 8

050 768 69 18

vikimizyk@gmail.com.

facebook.com

instagram.com

facebook.com

Вікторія Мізюк

Манікюр на випускний – Girl’s Secrets Світлана Сахно/Прищепа

Ідеальний образ для випускного вечора  складається завдяки гармонійному поєднанню найменших  дрібниць, головною з яких вважається ефектний дизайн на нігтики.

Який манікюр на випускний обрати, щоб він поєднувався з основним образом  і виглядав красиво і ефектно?

Отож, пропонуємо поради для випускниць щодо модного манікюру на випускний:

  • Форма нігтів. Випускний вечір досить активний захід, тому все ж віддайте перевагу коротким і середнім нігтиками. Вони зручні і звичні, як для повсякденних, так і для урочистих випадків.
  • Колірна гамма. Вибір кольору для майбутнього нейл-арту безпосередньо залежить від колірної гами всього наряду. При цьому в манікюрі можна відобразити не тільки основний відтінок сукні, але і зробити візерунки в тон аксесуарів або макіяжу.
  • Декоративні елементи . Різноманітність страз, каменів, намистин, наклейок тощо допоможе створити приголомшливий манікюр для випускного.При цьому він повинен гармоніювати з прикрасами, наприклад, намистом, браслетами або сережками.

ТОП-3 ідеї манікюру на випускний вечір:

  1. Френч – класика нейл-дизайну, без якого не обходиться жоден випускний бал. Цей варіант універсальний для більшості модниць, які не бажають експериментувати в цей важливий для них день.
  2. Абсолютний антипод класичного френчу – різнобарвний манікюр з декором зі страз, бульонок, оксамитового піску, флока. Варто пам’ятати, що робити яскравий дизайн можна тільки в тому випадку, якщо він поєднується з випускним сукнею.
  3. Магнітні лаки – завдяки глибоким відтінкам, ефектному вигляду і різноманітності відтінків вони стали найкращим варіантом для створення урочистого манікюру. Манікюр «котяче око» чудово поєднується зі стразами.

«На випускному вечорі все повинно бути ідеально, і манікюр грає в цьому чималу роль.  Варіантів урочистого дизайну безліч, але ви повинні обдумати свій нейл-арт заздалегідь, аби майстер міг створивши справжній шедевр, який стане хітом випускного вечора», - наголошує  майстер манікюру  у Луцьку Girl’s Secrets Світлана Сахно/Прищепа.

 Світлана Сахно

Girl’s Secrets

Луцьк,  вулиця Кравчука, 11б (Біля 4forest & KRAFT)

Для запису Viber – 0502305113

instagram.com

Girl’s Secrets Світлана Сахно

Запальний ді-джей та жива музика на випускному –  DJ Shadow

Фантастична енергетика, шалений драйв та максимум задоволення для любителів якісної музики будь-якого жанру – саме ці три складові вирізняють 100-відсотковонесамовитий випускний.  

А створити музичну атмосферу допоможе епатажний DJ Shadow Назар Семенюк Луцьк з чималим професійним досвідом, що у поєднанні з талантом  дозволяє збалансувати насичену конкурсну програму, в якій філіграно переплетено традиції,  тости, музична програма, приємні сюрпризи..  

Чому варто запросити саме цього діджея на ваше свято? Все просто:

  • Музичний плей-лист узгоджується з урахуванням усіх уподобань, смаків та побажань замовників.
  • Ціна символічна, а спомин залишається на все життя
  • Організую і проведу Вашу подію весело і позитивно, на високому рівні.
  • Легко підлаштовуюсь під колектив будь-якої тематики святкувань.
  • Наявність звукового, світлового обладнання та спецефектів.

«Мій стиль ведення випускного - це хороший настрій, почуття такту, інтелігентний гумор та легка імпровізація, без «універсальної» програми. Як професійний діджей, я вмію  створити атмосферу доброзичливості та невимушеності, налаштовуючи гостей на феєрію запальних емоцій, викликаючи бажання безпосередньої участі у святковій круговерті шалених весільних веселощів», - наголошує DJ Shadow Назар Семенюк.

DJ Shadow Назар Семенюк

+380958597119

facebook.com

 DJ Shadow

Професійний ведучий на випускний – Сергій Абрамчук

Ведучий на випускний стане обличчям цього знаменного дня, і від нього повністю залежить те, яким чином пройде свято, і з яким настроєм випускники відправляться в подальшу подорож у дорослим життям.

Тому ведучий на випускний  обов'язково повинен володіти такими ТОП-5 якостями:

  1. Почуття гумору. Це, мабуть, один з найважливіших навичок для ведучого випускного. Гумор дозволить не тільки розсмішити гостей, «зарядити» позитивом усіх присутніх і викликати гарні емоції, але і згладити будь-який неприємний момент.
  2. Вміння імпровізувати. У будь-якій непередбаченій ситуації ведучий повинен вміти знаходити креативне рішення і бути добре ерудованим. Хороша реакція, спритність і оригінальність, але при цьому тактовність, перетворить випускний в подію, яку і випускники, і їхні батьки ще довго будуть згадувати з величезним задоволенням.
  3. Акторська майстерність. Цим досвідом повинен володіти професійний ведучий. Адже далеко не кожен може зацікавити і захопити одночасно велику кількість людей різного віку і різних вподобань.
  4. Комунікабельність. Тамада на випускний повинен бути контактним і легко знаходити спільну мову з будь-яким з гостей, до того ж бути трошки психологом. Вгадати настрій гостей і вести свято в потрібному емоційному руслі - з цим впорається тільки справжній професіонал.
  5. Грамотна і правильна мова - обов'язкова складова хорошого ведучого, адже випускний це не тільки застілля, а й офіційна частина вечора. До того ж, ведучого не завжди може бути видно, але завжди чутно. Тому мова повинна бути поставленою, приємною і в той же час грамотною.

Відтак професіоналізм ведучого на випускний полягає в умінні розвеселити кожного, зробивши свято яскравим і незабутнім для всіх.

У Луцьку таким професіоналом є, беззаперечно, ведучий,  професійний тамада, шоумен Сергій Абрамчук.

Так, Сергій за час своєї роботи встановив особистий рекорд – за десять днів провів 34 корпоративи!

Сергія Абрамчука  легко знайти у мережах «Facebook» та «Instagram» за такими хештегами  #абрамчуксергійведучий #абрамчуксергійведучийлуцьк.

Сергій Абрамчук 

serhio.abramchuk@gmail.com

(098) 055-14-19

instagram.com

facebook.com

Сергій Абрамчук 

Взуття на випускний – AnaCriss

Ви вже придбали одяг на випускний, але досі не знаєте, яке взуття вибрати для випускного вечора? Не хвилюйтеся.

Пропонуємо розглянули найпопулярніші тренди, щоб дізнатися , в якому модному взутті на випускному ви зможете танцювати цілу ніч.

Отож, як вибрати туфлі на випускний, щоб вони були і ошатними, і зручними, і оригінальними:

  • Туфлі або босоніжки на випускний обов'язково повинні бути зручними: святкування зазвичай затягується до ранку, і неправильно підібране взуття здатне перетворити його на справжнє пекло.
  • Туфлі на випускний цілком можуть бути зручними, але при цьому на високому каблуку. Головне – правильно підібрати колодку.
  • Знайти компроміс між красою і зручністю допоможуть туфлі на підборах з високою платформою.
  • Ще один варіант – змінне взуття (якщо ви придбаєте дві пари туфель на випускний). Туфлі на високих підборах можна взути на офіційну частину, а для танців і традиційної зустрічі світанку вибрати туфельки на підборах нижче або навіть балетки.
  • Вибирати туфлі на випускний потрібно залежно від плаття. Якщо плаття оригінальне, складного крою, з великою кількістю декоративних елементів, то саме воно буде центром вашого образу, а туфлі повинні бути простими. А якщо плаття класичного крою, елегантне і стримане, то центром образу будуть туфлі – він можуть бути яскравими, незвичайними, з великою кількістю фурнітури і прикрас.
  • Виділитися на випускному допоможе каблук незвичайної, оригінальної форми. Тільки прослідкуйте, щоб він був ще і зручним.
  • Тонкі стрічки, ремінці і ланцюжки підкреслюють витонченість щиколоток і роблять туфлі на випускний більш стійкими.

Придбати стильне, модне та вишукане взуття на випускний ви можете у магазині одягу та взуття з Італії AnaCriss в  Луцьку.

AnaCriss

Луцьк, вул. Декабристів, 31

+38 099 489 09 02  

instagram.com

facebook.com

t.me/annacrissbutique

invite.viber.com

AnaCriss

Фотограф на випускний – Ольга Гвоздецька

Підготовка до випускного починається задовго до його початку. Адже, щоб організувати такий пам'ятний захід, потрібно домовитися про місце проведення випускного, продумати програму розваг і, звичайно ж, завчасно замовити фотографа.

Послуги професійного фотографа просто необхідні, якщо ви хочете залишити живі і унікальні спогади.

Фото-супровід починається від вручення атестатів (дипломів) аж до банкету із зустрічі світанку (за домовленістю). На фото будуть відображені як офіційна частина торжества, так і конкурси, банкет, курйози і багато інших цікавих моментів.

Головне – на випускному вечорі налаштуватися  на позитив, адже світ прекрасний лише тоді, коли ми його самі сприймаємо таким, так що вперед з хорошим настроєм!

А решту важливих моментів для ідеальної фотосесії вам підкаже професійний фотограф у Луцьку Ольга Гвоздецька.

Радійте моменту разом, адже найкращі моменти зйомки вам запам’ятаються найяскравіше, а емоції відобразяться на фото від фотографі Ольги Гвоздецької!

Крім того, Ольга Гвоздецька пропонує фото зйомки сімейні, індивідуальні, дитячі, Love Story тощо. 

Ольга Гвоздецька

+380967915910

instagram.com

instagram.com

facebook.com

Ольга Гвоздецька

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, школярі, школа, свято, музика, ресторани, фотосесія, макіяж, Зачіски, манікюр
В тему