В центрі уваги

Чи їхати в Туреччину в 2020 році

Чи їхати в Туреччину в 2020 році

Туреччина – колоритна та різноманітна і відпочинок тут також на будь-який смак та бюджет.

Кемер і Аланья вважаються бюджетними та молодіжними, Сіде – більш сімейний, Белек - активний, курорти Мармарис та Анталія - престижні. Про це пише туристичне агентство Патріот.

Історія Туреччина дуже багата: легендарна Троя, античний Ефес з руїнами бібліотек, театрів і храмів, Памуккале і ванна Клеопатри – це лише крапля з того, що можна перелічити. 

Курорти Туреччини на будь-який смак і гаманець

Кемер

Для любителів неспішного пляжного відпочинку та райський куточок відпочинку в форматі «Все включено». Для ознайомлення з місцевими пам'ятками гостям Кемера пропонуються екскурсії до руїн древніх міст Олімпос і Фазеліс. Природна краса Кемера - його візитна картка, прозора блакитна вода Середземноморської затоки, оточена горами і смарагдовим хвойним лісом.

Анталія

Найпопулярніший курорт Туреччини на Середземному морі. ЇЇ ще називають пляжною столицею. Місцеві пляжі відкриті для всіх туристів, але на окремих є зони з платним обслуговуванням. В Анталії два типи берегового покриття: галька і пісок.

Сіде

«Родзинка» міста - музей просто неба і піратська тематика, що включає морські подорожі на стилізованих яхтах. Античне місто ідеально поєднує в собі пляжно-готельну інфраструктуру і визначні пам'ятки. Крім пляжного відпочинку, для молоді та любителів гучних вечірок працюють нічні клуби і численні бари.

Стамбул

Найбільший турецький мегаполіс. Стамбул не є морським курортом, але в місті стільки історичних місць і культових споруд, що в нього з'їжджаються мільйони туристів.

Фетхіє - невеличке, але вишукане курортне містечко, де зачаївся природний скарб міста - бухта Олюденіз з біло-блакитним морем поблизу піщаної коси. Ще один мальовничий Егейський курорт - Кушадаси. У його околицях знаходяться античні міста Приена і Ефес.

Белек

Фешенебельний курорт для респектабельної публіки, на ньому немає галасливих нічних клубів і барів, відпочиваючі воліють тут інші розваги: ??гольф, рафтинг.

Аланія

Кожен взнає відому бухту в формі півмісяця і фортецю з сотнею веж, хто хоч раз відвідував курорт Аланія. Місцеві пляжі покриті піском, берегові лінії не надто широкі, але зате море тут тепліше на кілька градусів, ніж на сусідніх курортах.

Детальніше - у відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: туреччина, карантин, туризм
В тему