В центрі уваги

ТОП-5 найкращих караоке-закладів Луцька для драйвового відпочинку

ТОП-5 найкращих караоке-закладів Луцька для драйвового відпочинку

Ви любите караоке? А якщо так, то за що? Мабуть, за те, що це весела розвага як для вас, так і ваших друзів, чудова можливість проспівати улюблені пісні для близьких і зрештою поринути в атмосферу безтурботності.

Пропонуємо вам ресторани і заклади Луцька, де можна поспівати караоке. Тут ви завжди бажаний гість, де ніколи не зникає атмосфера свята, а весела публіка та комфортне приміщення подарує вам відчуття того, що ви – справжня зірка сцени.

Караоке в КРЦ «Адреналін Сіті» - драйв та юнацький запал у дружній компанії

Не знаєте, де провести незабутній вечір зі своїми друзями? Немає нічого простішого. Відвідайте спорт-бар «10 дерунів» в «Адреналін Сіті» і не пожалкуєте. Тут для вашої веселої компанії завжди знайдеться свіже пиво, смачні деруни та піца, а професійне караоке стане родзинкою вашого відпочинку.

І не варто перейматися тим, що ваші вокальні таланти залишаться непоміченими, адже ваші друзі – найвідданіші шанувальники, а молодий привітний персонал бару – вдячні слухачі. Повірте, ви своїм співом зможете розпалити публіку і будь-кого спонукати до танців, адже вашій увазі пропонують на вибір більше 20 тисяч хітів.

Відвідайте спорт-бар «10 дерунів», адже:

  • на вас чекає спеціальний зал для карооке з 4-метровим екраном та 6-ма додатковими моніторами;
  • караоке працює для вас щодня з 18:00 до 02:00, що дозволяє вдосталь насолодитися відпочинком у класній компанії;
  • для вас зручний та вигідний графік роботи караоке. Щопонеділка караоке безкоштовне, з вівторка по четвер – 20 гривень, з п’ятниці по неділю та у святкові дні – 40 гривень;
  • лише тут ви зможете викликати захоплення не лише зовнішністю, а, насамперед, співом;
  • матимете нагоду створити чудовий дует зі своїм другом і відчути себе справжнім митцем сцени;
  • подолаєте свою нерішучість і перебуваючи у центрі уваги, доведете, що ви – джерело позитиву для своєї компанії;
  • зможете розкрити свої таланти та щирі емоції від співу, завойовуючи увагу нових прихильників.
КРЦ "Адреналін Сіті"

Залиште свою епатажність вдома, забудьте про діловий дрес-код, лише у «10 дерунах» ви можете бути самими собою і не залежати від думки оточуючих. І не важливо скільки вам років, тут у веселій драйвовій компанії ви зможете по-новому відчути максималізм своїх юнацьких літ.

Адреса: КРЦ «Адреналін Сіті», спорт-бар «10 дерунів»

вул. Карбишева, 1

www.adrenalin.lutsk.ua

Телефони для довідок:

0682936656

0668332254

Караоке у «Версалі» - найкраща родзинка нічного Луцька

Хто у Луцьку не знає нічний клуб «Версаль»? Мабуть, таких зі свічкою не знайдеш. І не дивно, адже «Версаль» - родзинка нічного Луцька вже більше двох десятиліть.

У чому ж така шалена популярність закладу? Мабуть, у тому, що клуб розвивається у ногу з часом, ніколи не пасе задніх, щодо запроваджень цікавих ноу-хау, завжди враховує інтереси публіки різних поколінь. Таким підходом до роботи похвалиться не кожен клуб нашого міста.

Чого лише вартує караоке у «Версалі»? Це, либонь, найбільший караоке-заклад Луцька. Розкішний караоке-зал розрахований на 150 місць, постійні клієнти – найкраща і найщиріша публіка, яка завжди підтримає будь-якого несміливця, а великий вибір пісень, ще раз переконає вас у тому, що прихід у «Версаль» - правильний вибір.

Відвідайте караоке-бар у «Версалі» і не пожалкуєте, адже:

  • караоке працює для вас щоденно з 21:00 по 04:00 години ранку;
  • у клубі завжди доступні ціни: по буднях караоке безкоштовне, в п’ятницю – 60 грн, у суботу – 80 грн.
  • місця для комфортного відпочинку вистачить усім, адже окрім розкішного караоке-бару в клубі працює диско-зал, де найкрутіші діджеї нашого міста прокачають будь-який танцпол;
  • пісні чи танці – обирати вам, між караоке- і диско-залами існує вільний перехід;
  • пісенна база своїм різноманіттям вразить будь-якого меломана. І не лякайтесь, що не почуєте свіжих хітів, адже база щомісяця оновлюється і зараз нараховує до 60 тисяч пісень;
  • світло– і звукотехніка клубу – найвищої якості від відомих брендів, постійно перевіряється і відповідає останнім технічним трендам;
  • різноманітні акції, розіграші та пропозиції нікого не залишать байдужими.
Нічний клуб "Версаль"

Отже, хто не відвідав «Версаль», той не пізнав Луцьк. Тут і розкіш приміщень і елегантна простота декору, професійний і водночас доброзичливий персонал, а меню та карти напоїв вразять як витончених гурманів, так і звичайних любителів смачної кухні.

«Версаль» завжди працює на благо своїх клієнтів, щоб кожен з них почував себе невимушено і комфортно. А багато постійних клієнтів – незаперечний доказ популярності закладу.

Хочеш гарно відпочити і відірватися на повну? Тоді тобі тільки у «Версаль».

Клуб «Версаль» чекає на тебе за адресою:

м. Луцьк, проспект Грушевського, 2

www.facebook.com/

versailles.lutsk

www.instagram.com/

versailles.lutsk

тел. 099 432 7535.

George`s Club - вишуканий ресторан-караоке для комфортного відпочинку

George`s Club – новий, але вже доволі популярний розважальний заклад Луцька, який приваблює своїм оригінальним інтер’єром, доброзичливим персоналом та смачною кухнею. Тут є все, що потрібно для вишуканого відпочинку.

Завітайте до George`s Club, щоб вдосталь насолодитися творчою атмосферою закладу, уявити себе справжньою зіркою сцени, послухати живий спів під улюблені мелодії, скуштувати неймовірно смачні і корисні страви, оцінити все багатство смаку коктейлі та інших напоїв закладу.

George`s Club вміє приємно здивувати своїх клієнтів, адже:

  • Створює комфортні умови для гарного відпочинку, бо щодня працює з 20:00 до 6:00, або доти, поки клієнти не покинуть заклад.
  • Вражає приємними цінами. З неділі по середу вхід в караоке-ресторан вартує 40 грн., в четвер вхід для жінок вільний, для чоловіків - 60 грн., у п’ятницю та суботу вхід 60 грн. Вартість може змінюватися у святкові дні та під час тематичних вечірок.
  • Спантеличує неймовірними знижками. Тільки уявіть, всі, хто попередньо замовляє банкет, отримують знижку 20% на все меню.
  • Дарує найкращі умови для розкриття творчого потенціалу усім гостям, адже з 21:00 до 23:00 діє правило вільного мікрофона. Співай скільки завгодно. Соромишся? Після 23 години професійний ведучий підбадьорить, додасть впевненості у тому, що ти – унікальний талант, а відвідувачі закладу – справжні твої шанувальники.
  • Дивує неймовірними смаками напоїв та оригінальних страв.
Ресторан-караоке George`s Club

Хочете якісно нового, вишуканого відпочинку? Завітайте у George`s Club і не пожалкуєте.

Подолайте свою сором’язливість та боязнь сцени співаючи караоке, щоб побачити гарячі очі розпаленої публіки, відчути себе в центрі уваги та отримати колосальне задоволення від творчого відпочинку. І в цьому вам завжди допоможе George`s Club.

Ресторан-караоке George`s Club чекає вас за адресою:

м. Луцьк, проспект Грушевського, 2,

третій поверх РЦ “Промінь”;

Телефон для попереднього бронювання столиків:

050 490 77 14.

Інстаграм: @georgesclublutsk

Фейсбук: @georgesclublutsk

Ресторан «Ліон» - рай для справжніх поціновувачів живого співу

Професійне караоке, стильне приміщення, завжди смачна кухня, доступні ціни і привітний персонал – це все ви знайдете у ресторані «Ліон». Тут все продумане до дрібниць, щоб клієнт залишився задоволеним і хотів повернутися сюди ще раз.

Всі, хто хоча б раз побував у цьому ресторані, неодмінно повернеться  знову. І не випадково. Чого тільки варте професійне карооке? Широкий вибір пісень, серед яких неодмінно знайдуться ті, які ви слухаєте залюбки, прекрасна акустика залу, яка дозволяє вам відчути всю красу свого співу, вдячна публіка, яка підтримає і схвалить ваші творчі пориви.

Чому варто відвідати караоке в ресторані «Ліон»? Бо:

  • заклад щоденно працює з 21:00 до 3:00 і це дозволить вам вдосталь насолодитися караоке зі своїми друзями;
  • караоке у будні безкоштовне, а на вихідні та свята за вхід у заклад доведеться заплатити лише 40 гривень;
  • в день іменин для винуватця свята та його гостей – вхід вільний;
  • внутрішній інтер’єр ресторану надихає на творчість;
  • це заклад, де можна зустріти багатьох поціновувачів живого співу, які підтримають ваше бажання похизуватися своїм вокалом;
  • професійна апаратура відтворить унікальність вашого голосу і додасть впевненості у тому, що караоке – чудове хобі;
  • привітний персонал та чисельні відвідувачі стануть вашою найвідданішою публікою;
  • продуманий розподіл залів в ресторані дозволить вам вдосталь насолодитися звучанням улюблених пісень і не турбуватися про те, що деяким відвідувачам буде не до вподоби ваш спів.
Ресторан "Ліон"

Проведіть свої святкові дні у «Ліоні»! Лише для вас у День народження ресторан дарує 15% знижки від чека.

Дозвольте собі  побути в центрі уваги, побачити гарячі очі публіки і подолати свою сором’язливість. Ви варті визнання та справжніх фанатів свого таланту. А ресторан «Ліон» у цьому вам завжди допоможе.

Адреса:

вул. Львівська, 128

www.facebook.com/

LION.Lutsk

Телефони для попереднього бронювання столиків:

0509402383

0503785557

Караоке-клуб «Maximus» відкриває прекрасний світ живого вокалу

Хочете відпочити душею від сірих буднів і прихопити з собою промінчик веселощів та щастя? Тоді вам у караоке-клуб «Maximus». Завжди привітний персонал, невимушена обстановка та затишний інтер’єр приміщення дозволить відчути, що вам тут завжди раді.

Пориньте у атмосферу веселощів, розпаліть публіку своїм співом та отримайте незабутнє задоволення від перебування у караоке-клубі «Maximus»! Тут створені найкращі умови для вашого вдалого відпочинку та хорошого настрою.

Відчуйте себе справжньою зіркою караоке в клубі «Maximus», адже:

  • заклад надає достатньо часу, щоб насолодитися живим співом у власному виконанні, адже клуб працює з 21:00 до 05:00 години ранку;
  • доступні ціни за послугу дають великі можливості для розкриття власного творчого потенціалу. З неділі по четвер за вхід у клуб доведеться заплатити лише 50 гривень. У п’ятницю та суботу – 70 гривень, і тільки в ці дні з вами співатимуть професійні бек-вокалісти закладу;
  • якщо ви іменинник, двері закладу відкриті для вас безкоштовно. А також вам у подарунок пляшка шампанського та 10% знижки на розкішне меню закладу;
  • професійна апаратура та висока якість звуку підкреслять унікальність вашого голосу і дозволять відчути себе справжнім підкорювачем сцени;
  • приємна обстановка клубу стане джерелом вашого натхнення;
  • вам на вибір пропонується велика кількість світових та вітчизняних хітів різних років, щоб ви могли сповна насолодилися улюбленою музикою під живий спів;
  • розкішний караоке-зал дозволить вам гарно провести час, насолодитися комфортними умовами та відчути себе справжнім героєм свого часу.
Караоке-клуб «Maximus»

В караоке-клубі «Maximus» продумано все до дрібниць для вдалого відпочинку. Окремий зал для караоке з розкішними зонами відпочинку, хороша акустика приміщень клубу, шикарний бар з багатим вибором коктейлів і не тільки – все для найвибагливіших клієнтів.

І що не менш важливо, якщо святкування затягнулося, не поспішайте додому. Поруч на вас чекає розкішний готель з європейським рівнем обслуговування. Перетворіть своє свято у справді незабутню подію з караоке-клубом «Maximus».

Шукайте караоке-клуб «Maximus» за адресою:

м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 4

www.melodija.com.ua/

karaoke-lutsk/

тел.: +380959317070

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали