Поради

Як позбутися прищів за допомогою ранкової роси

Як позбутися прищів за допомогою ранкової роси

Ранкова роса володіє цілющою силою, але не всі про це знають.

Роса – це не звичайні ранкові крапельки води і не просто красиве явище природи.

Чому її любили наші предки

Наші далекі предки називали росу «божими сльозами» і вірили, що вона володіє незвичайною силою, тому збирали її та використовували для оздоровлення та різних магічних обрядів. Росу пили, нею вмивалися, ходили по ній босоніж і ні у кого не викликала сумнівів її цілюща сила.

З якими проблемами допоможе впоратися

У наш час далеко не кожен знає про те, що станеться, якщо регулярно почати вмиватися росою. Журналісти опитали кількох біоенергетиків і езотериків, які працюють з природними компонентами, як найбільш ефективно використовувати росу і ось що вони розповіли.

  • Для того, щоб позбутися від висипки на обличчі, зробити практично непомітними веснянки і пігментні плями, потрібно мінімум місяць вмиватися росою, яка випала на пшеничному або вівсяному поле.
  • Роса з цих же полів добре підходить для промивання очей при різних захворюваннях.
  • Якщо вам необхідно повернути шкірі гарний колір, свіжість і бархатистість, потрібно вмиватися росою, зібраної з листя будь-яких рослин, які ростуть в дубовому гаю.
  • Вересень - прекрасний час, коли ви ще встигнете за допомогою вмивання росою до перших заморозків позбутися від хронічної втоми, поганого настрою і слідів безсоння на обличчі. Якщо це ваш випадок, збирайте живлющу вологу з листя яблунь. Ви отримаєте неймовірний приплив енергії, якщо наступної весни почнете вмиватися росою з квітів цих чудових дерев.
  • Щоб отримати максимальний ефект від росяних умивань, потрібно на світанку підійти до рослини, занурити обличчя в скупчені крапельки роси і, не витираючи їх, підставити його під перші промені сонця, поки вся волога не висохне.

Як зняти з себе порчу за допомогою роси

А ще росу можна використовувати для самостійного зняття порчі. Рано вранці до сходу сонця потрібно вийти в поле, прочитати молитву «Отче наш», вмитися росою, потім просочити нею лляний рушник і витертися ним, тричі прочитавши: «По полю зеленому пройду, росу зберу, порчу з себе зніму. Сила роси сильна, назавжди позбавить мене від напасті. Нехай буде так».

Після цього ще раз вмийтеся росою і потім обов'язково прополощіть рушник в проточній воді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, містика, поради астролога
В тему