Поради

Що приготувати на сніданок Овнам, Левам і Стрільцям

Що приготувати на сніданок Овнам, Левам і Стрільцям

Якщо вам пощастило народитися представником вогненної стихії, то це означає, що вогонь необхідно постійно підтримувати!

Представникам вогню властиво швидко насичуватися, але також швидко витрачати отриману енергію. А значить, сніданок повинен бути досить ситним, щоб його «заряду» вистачило на цілий день.

Що новенького можна спробувати створити, щоб це було не тільки смачно, але і корисно?

Овнам краще з ранку зарядити себе чимось нейтральним, уникати занадто гострої, солодкої або солоної їжі, додати в раціон корисного і правильного. Як щодо тосту з авокадо? Все просто. Підсмажуємо хліб в тостері, краще взяти цільнозерновий. Потім беремо авокадо, закидаємо його в блендер, отриману масу намазуємо на готовий тост і додаємо ще інгредієнтів за смаком. Наприклад: помідори, бекон, лосось, зелень. Варіацій багато, а смак завжди чудовий. В якості напою цілком підійде чашка кави - адже попереду цілий день, повний нових пригод і можливостей, і необхідно його зустріти в бадьорому настрої.

Леви, звичайно, воліли б готовий сніданок з ресторану, але якщо тимчасово такої можливості немає, можна спробувати урізноманітнити своє меню - взяти щось традиційне: яєчню, сирники, кашу, але подати особливим чином. Наприклад, кашу зі свіжими літніми ягодами - щоранку різними. Або яєчня, але не проста, а загорнута в лаваш або тортилью, а зверху щедро полита гострим соусом. Не варто забувати і про сервіровку - вона надає відчуття свята і новизни, яка так потрібна Левам для нового дня! А побалувати себе можна молочним коктейлем - змішати в блендері улюблений фрукт, морозиво і молоко. Ось і вийшов майже «ресторанний» варіант сніданку.

Стрільці люблять експериментувати, але ось ранок краще провести в спокійному режимі. На сніданок можна взяти щось незвичайне, але в той же час вже перевірене, наприклад, гранола. Ще варіант - йогурт (ідеально домашнього приготування) з насінням льону або чіа, свіжими ягодами і фруктами. Якщо дуже хочеться звичного бутерброда - спробуйте хумус з в'яленими томатами. Варіант для екстремалів - смузі, тут можна розвернутися і пробувати різні поєднання ягід, фруктів і насіння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, кухня, страви, рецепти
В тему

Останні матеріали