Поради

Індійський пророк обіцяє світу нові епідемії

Індійський пророк обіцяє світу нові епідемії

У всі часи передбачення майбутнього розбурхували уми людей.

Велика частина з них не збувалася і забувалася швидко, а частина втілювалася в життя і залишалася в пам'яті надовго. За всі віки не так багато було провидців, чиї пророцтва збувалися одне за одним. У сучасному світі таких людей, як і раніше, трохи.

Одним з них є відомий неоіндуїстський релігійний гуру і ясновидець Сатья Саї Баба. Він народився в 1926 році в невеликому індійському селі. Первісну релігійну освіту Саї Баба отримав у свого діда. Свою серйозну кар'єру в релігії він почав в 1940 році. За легендою, його вкусив в ногу чорний скорпіон, після чого, пробувши кілька днів у комі, Саї Баба почав відчувати сильні болі, від яких періодично навіть втрачав свідомість. Через деякий час здоров'я налагодилося, але він віднайшов у собі здатності до цілительства і ясновидіння.

Його учні і адепти стверджують, що були свідками того, як Саї Баба читав думки людей, які прийшли до нього за допомогою, знімав біль накладенням рук і міг матеріалізувати предмети. Одним з його талантів була здатність передбачати майбутнє.

За його теорією, в 2009 році почалася зміна магнітних полюсів Землі і зміна положення осі щодо Сонця, що спричинило за собою природні катаклізми: землетруси, повені та епідемії. За його прогнозами, за кілька десятиліть буде затоплена частина суші, особливо постраждає європейський континент.

Пророк «побачив», що на Землю впаде кілька великих небесних тіл – метеорити або астероїди, які, в свою чергу, спровокують цунамі і землетрусу.

Кілька пророцтв Саї Баби стосувалися військових конфліктів. На його думку, ядерної війни не станеться, але природні катаклізми спровокують кілька ядерних катастроф на цивільних об'єктах, по типу Фукусіми. Це призведе до загибелі населення на цих територіях від променевої хвороби.

Що стосується епідемій, то пророк пов'язував їх не тільки зі зміною ландшафту і клімату, а й з постійною нестачею чистої питної води в багатьох регіонах. Вірячи в те, що численні епідемії – це найближче майбутнє людства, Саї Баба побудував на кошти свого благодійного фонду кілька госпіталів, які надають безоплатну допомогу, а також вклав великі кошти в будівництво водоочисних споруд в рідній Індії.

Цього разу пророка будуть пам'ятати не за його страшні прогнози, які збулися, а за те, що він зробив, щоб запобігти наслідкам передбаченої ним же катастрофи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, індія, хвороби
В тему