Поради

Як створити видимість чистоти в домі, не витрачаючи час на прибирання

Як створити видимість чистоти в домі, не витрачаючи час на прибирання

Нерідко трапляється так, що гості попереджають про свій візит за годину до приходу. Або ж вам просто не хочеться проводити вихідний за домашньою рутиною. І в першому, і в другому випадку виручить експрес-прибирання, яке не займе багато часу, але неодмінно створить ефект чистоти в квартирі.

Передпокій

Приберіть з комоду все розкидані і забуті там речі – шапки, рукавички, непотрібні ключі і чеки. Протріть полиці вологою ганчіркою, при необхідності пропилососьте підлогу – це набагато швидше, ніж мити її.

Вітальня

Відкрийте вікна, щоб провітрити приміщення. Потім змахніть пил з меблів і видаліть шерсть вихованців руками у вологих гумових рукавичках. Подушками і покривалами прикрийте плями на дивані, якщо вони є.

Кухня

Якщо зібрався брудний посуд, відправте його в посудомийку або залийте засобом для миття. Потім увімкніть воду, поки вона не наповнить раковину і залиште посуд на 5-7 хвилин. Після закінчення цього часу вимити його буде куди простіше.

Ванна кімната

Сантехніку найлегше протерти губкою з оцтом, а потім – паперовою серветкою насухо. З дзеркалом можна зробити те ж саме. І не забудьте протерти бачок унітазу від пилу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: квартира, дім, Поради, цікаво знати
В тему

Останні матеріали