Поради

Що заважає вам розбагатіти за знаком Зодіаку

Що заважає вам розбагатіти за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які якості представників різних знаків зодіаку заважають їм розбагатіти.

Овен

Амбітні Овни, які, здавалося б, повинні купатися в грошах, часто втрачають шанс на успіх через гарячковість, занадто грандіозні цілі і дії без команди і напролом.

Телець

Ті, хто мріють спіймати удачу за хвіст. Тельці часто не досягають багатства через те, що занадто бояться втратити те, що у них є, і не йдуть на ризик.

Близнюки

Близнюкам заважає стати багатими звичка кидати справи на півдорозі, як тільки вони втрачають до них інтерес. Допомогти в цьому питанні зможе тільки партнер, який би підтримував їх мотивацію в розпочатому проекті.

Рак

Ракам легко вдається заробити, але ось з витратами у них великі проблеми. Вони можуть відразу спустити немислимі суми, забивши будинок непотрібними речами.

Лев

У своєму бажанні пустити пил в очі Леви здатні залізти в кредит, щоб купити собі швейцарський годинник. Незважаючи на те, що гроші самі пливуть в їх руки, накопичити їм заважає надмірна марнотратність.

Діва

Діви не досягають успіху найчастіше через те, що віддають перевагу синиці в руках і не замахуються на щось більше. Вони бояться ризику і уникають ненадійних інвестицій.

Терези

Терезів на шляху до успіху може зупинити критика, вони готові опустити руки перед першим же перешкодою. Вони не сприймають закулісні ігри та інтриги, тому, щоб йти по кар’єрних сходах, їм потрібно закрити очі і вуха.

Скорпіон

Амбітні Скорпіони готові для досягнення мети йти по головах. Перешкодити їх руху можуть лише впливові недоброзичливці, яких представники цього знаку набувають через непростий характер. Однак це і буде їм стимулом для руху вперед.

Стрілець

Стрільці не прагнуть до накопичення, вважаючи за краще витрачати гроші на розваги і відпочинок. У представників цього знаку мінімальні фінансові амбіції, що закінчуються сумою, якої їм бракує на життя.

Козеріг

Земні Козероги прагнуть до статусу і достатку, проте через егоїзм і зарозумілість нерідко наживають ворогів і зазнають збитків.

Водолій

Водоліїв не турбує достаток. Вони сприймають гроші як засіб для втілення ідей. Через схильність до ризику вони часто вплутуються в фінансові авантюри, тому у них рідко виходить заробити капітал.

Риби

Риби – прекрасні стратеги, однак на практиці часто страждають через свою довірливість. Для досягнення успіху їм потрібна людина, яка допомагала б втілювати їх плани в життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, гроші, цікаво знати, прогноз астрологів, поради астролога
В тему