Поради

Як уникнути шахраїв під час одиночної мандрівки: прості поради

Як уникнути шахраїв під час одиночної мандрівки: прості поради

Не йдемо на поводу у симпатичних незнайомців.

Сьогодні в одиночну подорож хоче відправитися кожна третя жінка, хоча ще п'ять років тому жінки вважали за краще подорожувати зі своїми чоловіками або невеликими жіночими компаніями. І дійсно, вирушаючи на відпочинок поодинці, можна не переживати, що ваші плани не співпадуть з планами попутників.

Але все ж такий вид відпочинку таїть певні небезпеки: самотня і беззахисна жінка на відпочинку - ласий шматочок для шахраїв різного роду. Про що важливо пам'ятати, купуючи один квиток на літак, ми і поговоримо.

Тримаємо себе в руках

Не секрет, що, вирушаючи відпочивати на шикарний пляж, багато жінок потрапляють «на гачок» місцевих ловеласів, які майстерно визначають, що жінка приїхала одна.

Сп'яніла свободою, морським повітрям і приємною компанією нового знайомого, який так не схожий на всіх міських знайомих, жінка легко втрачає контроль, і часом погоджується на досить небезпечні авантюри, наприклад, незахищену близькість, на чому дуже люблять наполягати місцеві мачо.

У будь-якому стані важливо розуміти всі ризики, з якими ви зіткнетеся, погоджуючись на подібний зв'язок. Не йдіть на поводу розбещених увагою чоловіків, завжди думайте про наслідки - курортний роман може подарувати не тільки приємні враження.

Не втрачаємо пильності

І знову ж таки мова йде про ситуації, коли ви заводите на відпочинку нових знайомих, причому це можуть бути не тільки чоловіки, але і цілком приємні жінки, які нібито готові скласти вам компанію на відпочинку.

Звичайно, в деяких випадках мандрівники-одинаки можуть кооперуватися на відпочинку, так що підозрювати всіх підряд не варто, і все-таки не втрачаємо пильності, особливо якщо ви розумієте, що людина місцева і аж надто наполегливо набивається вам в друзі. Не погоджуйтеся на індивідуальні екскурсії з новим знайомим - результат такої пригоди може бути сумним.

Співчуття під контролем

Багато шахраї користуються жіночою емпатією і легко маніпулюють податливою мандрівницею. Практично в будь-якій країні вам може надійти незвичайне прохання обміняти гроші або дати в борг приємному молодому людині, який «живе в тому ж готелі».

Тут важливо пам'ятати: будь-які маніпуляції, що вимагають залучення ваших коштів, в 99% випадків виявляються шахрайськими схемами. Шукати «милого боржника» по всьому острову або курорту - ще те задоволення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахрайство, стосунки, психологія, Курорти
В тему