Поради

Cекрети краси Софі Лорен

Cекрети краси Софі Лорен

Актриса ділиться народними засобами, які використовувала, щоб зберегти молодість і красу.

 

Оливкова олія – абсолютно самостійний косметичний продукт. Вона ідеальним чином підходить для обличчя і тіла, нігтів і волосся. Ця олія містить велику кількість жирних кислот, які сприяють відновленню жирового балансу шкіри. Оливкова олія багата антиоксидантами, що захищають шкіру від несприятливих погодних умов і роблять її оксамитовою.

 

Свіжозмелена кава. Кофеїн, що входить до її складу, – основний інгредієнт антицелюлітних кремів, що володіє ефектом розщеплення підшкірного жиру. Але не всім відомо, що вплив кави (виключно свіжої) набагато ширший. Пов'язано це, насамперед, з наявністю в ній рідкої олії, вона відновлює еластичність шкіри, сповільнює її старіння, має також і протизапальну дію.

Фруктові кислоти кавових зерен надають можливість застосовувати цей продукт як засіб для пілінгу (частинки меленої кави є абразивним «матеріалом»).

Сьогодні пілінг тіла за допомогою меленої кави – одна з найбільш поширених процедур у хороших косметичних салонах, незважаючи на, здавалося б, нехитрість самого процесу. Нанесіть мелену каву на вологе тіло і масажуйте круговими рухами знизу вгору. Змийте водою кімнатної температури і зволожте шкіру улюбленим молочком.

 

Чай з ромашки. Такий чай дає дивовижний ефект при застосуванні всередину і зовні. Відвар ромашки, завдяки особливим речовинам, швидко знімає роздратування на шкірі. Крім того, ромашковий чай робить шкіру пружною, свіжою та оксамитовою.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему