30 Жовтня 2017
Новини

Танці з зірками – суперфінал. Могилевська – чемпіон. Дорофеєву вразив і втішив зізнанням Монатік

Танці з зірками – суперфінал. Могилевська – чемпіон.  Дорофеєву вразив і втішив зізнанням Монатік

Ура-ура-ура!!! Могилевська – переможець! Для когось це стало несподіванкою, а для її прихильників – справжнім святом. Суперфінал проекту «Танці з зірками» потішив видовищним фінальним шоу, але і трошки засмутив – бо ж це фінал, друзі, а значить, зірки остаточно відтанцювали і відтупотіли на паркеті всі свої танці, залишивши нам, вірним глядачам, лише приємні спогади. Тому давайте ще трохи позависаємо у спогадах і згадаємо, як все було насправді.

Багато хто не вірив у перемогу Могилевської, робили ставки на Дорофеєву, захоплювалися її професіоналізмом, молодістю і красою. А тут ще й невдалий коментар Камалії – на питання кого вона вважає переможцем, Камалія почала нести відверту дурню, мовляв, Могилевська – дама в роках і таким, як ми, у роках, це наче останній шанс, а в Наді типу все попереду. Ведучий явно намагався зупинити цей словесний потік Камалії, але в нього не виходило. Та ще й після її перформансу з претензією на вищий клас – пісня Камалії «I’m alive» відверто попахувала чи то плагіатом, чи то примітивщиною, чи просто показухою, в якій головний посил – Камалія – супер, любуйтеся, обожнюйте. Але давайте будемо відверті – обожнювати там не було чого. І навряд чи ця зірка засяяла б на нашому багатостраждальному олімпі шоу-бізу, якби не її чоловік-мільярдер.

Та що це ми про Камалію та й про Камалію – це якраз те, що краще забути. Вернімося до наших суперфіналістів, які цього разу виконували по три танці – найперший, найпопулярніший і новинку. Треба відзначити Надю Дорофєєву – дівчина справді була на висоті. Із Котом вони виконали чуттєвий танець, присвячений важкохворим людям (в ефірі це не прозвучало, але подумалось, що саме онкохворим). У кожного, мабуть, була якась своя болюча історія, тому що Надя танцювала для тата, а Женя – для брата. Цей номер рекомендуємо до перегляду тим, хто пропустив. Воно того варте. Всі інші теж гарно танцювали, що тут скажеш. Незрозуміло тільки, навіщо там сиділи судді, мабуть, для декорацій, бо всім постійно ставили по десять балів. Тільки Ахтема в першому танці Яма для чогось обділив одним балом. Ну та залишимо це на його совісті. До речі – головний убір судді Катерини Кухар – окрема тема. Крила у вигляді ореолу важко було не помітити. Вони постійно відволікали своїм блиском і викликали протилежні думки. Думалось, як ця тендітна голівка витримує таке важке крилате навантаження.

Та зрештою – головна зірка фіналу – Наташа Могилевська – красуня, струнка, граціозна й епатажна, вона все ж перемогла, досягла свого, і це справді варте великої похвали. А звістку про свою перемогу зірка сприйняла стримано, як людина, яка займається йогою і, мабуть, щось там у собі пізнала таке особливе і неповторне, що говорило за неї, начебто перемога не головне. Ну так, може й не головне, але все ж класне і щось незабутнє!

А як сприйняла поразку Надя Дорофєєва? Мабуть, важко сприйняла б, якби не пропозиція Монатіка. Ні, йдеться не про пропозицію одружитися. Мова про його мрію заспівати разом із Надею спільну пісню! Така пропозиція не могла не надихнути. А головне – Надя таки була кращою з кращих. Двічі вона отримувала найвищі оцінки від суддів – 30 балів. А її танець – контемп з Ігорем Кузьменко – був визнаний найкращим.

А що ж Ахтем? Мабуть, він із самого початку відчував, що перемога дістанеться не йому. Тому він просто танцював – красиво і сильно. От і все.

А на завершення, друзі, хочеться привітати усіх вболівальників Могилевської з її заслуженою перемогою. А що – гарний привід для свята – давайте потішимо себе в цей похмурий понеділковий день! Кажемо «До побачення» «Танцям з зірками», але не засмучуємось сильно – бо ж явно канал «1+1» вже приготував нам щось цікавеньке на заміну!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему