3 Лютого 2023
Новини

На росії з викраденими українськими дітьми знімають відео сексуального характеру

На росії з викраденими українськими дітьми знімають відео сексуального характеру
З дітьми, викраденими з України, росіяни знімають відео сексуального характеру.

Про це заявив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, посилаючись на певні Telegram-канали.

Омбудсмен опублікував скриншоти листування, де обговорюється створення порно-відео за участю дитини, нібито привезеної з дитбудинку в Україні.

«"Розцінки" сягають сотні тисяч рублів. Наприклад, за хлопчика, який "скоро піде до школи", пропонують 250 тисяч рублів (130 тисяч грн). У переписці вказано, що діти з України й не мають родичів. Неможливо словами описати весь спектр емоцій. рф підступно викрадає, вбиває, депортує та ґвалтує наших дітей. Як узагалі таке можливо в сучасному світі?!» — пише омбудсмен.

Він закликав Кіберполіцію, Національну поліцію та Офіс Генпрокурора вжити належних заходів реагування, щоб знайти та покарати винних, а постраждалих дітей повернути додому.

Зазначимо, наразі від правоохоронних органів не було підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо, в грудні омбудсмен повідомив, що його офіс верифікував перебування на території росії понад 12 тисяч українських дітей, з них орієнтовно 8600 вивезли примусово. Йдеться лише про кількість підтверджених випадків.

«Разом із правоохоронними органами, з Офісом генерального прокурора ми знаємо, звідки конкретна дитина була депортована, де і в якому статусі вона проживала на території України, де вона зараз перебуває на території рф…» — зазначив Лубінець. 

Нагадаємо, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України закликає кожного, хто має будь-яку інформацію про незаконне вивезення дітей в рф, телефонувати до Національного інформаційного бюро на цілодобову гарячу лінію 16-48 і в Департамент кризового реагування Мінреінтеграції: 050-562-03-13.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, порнографія, кримінал, діти, згвалтування
В тему