4 Листопада 2021
Новини

Волинська ОДА допомогла відновити довгоочікуваний маршрут для мешканців Підгаєцької ОТГ

Волинська ОДА допомогла відновити довгоочікуваний маршрут для мешканців Підгаєцької ОТГ

У Підгайцівській громаді розпочала курсувати ще одна приміська маршрутка із села Підгайці.

Про це стало відомо 5 листопада, - інформує пресслужба Підгайцівської сільради.

У Луцьку вона їхатиме до Варшавського ринку та від ТЦ «Караван» відправлятиметься у зворотному напрямку. Згідно графіку руху, який розробив перевізник, маршрутки відправлятимуться з перервою у 20 хвилин.

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук розповів, що аби вирішити проблему доїзду мешканців громади до обласного центру, у вересні Підгайцівська сільська рада звернулася до департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації щодо відновлення руху транспорту за маршрутом «150». І вже наприкінці жовтня посадовці отримали позитивну відповідь. За умовами договору, послуги з перевезення надаватиме  ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

Із села Підгайці у напрямку Луцька маршрутка буде відправлятися від магазину «Family» по вулиці Молодіжна і далі за маршрутом: вул. Шкільна, вул. Дубнівська, Київський майдан, вул.Рівненська, просп. Відродження, просп.Молоді, вул.Соборності, вул.Гордіюк, вул.Конякіна.

У зворотному напрямку, із Луцька, перший рейс стартуватиме  о 7.00  від зупинки навпроти ТЦ Караван по вул. Конякіна та рухатиметься в напрямку села Підгайці через вулиці: Конякіна- Гордіюк-Соборності-Молоді-Відродження-Рівненська-Київський майдан-Дубнівська-с.Підгайці вул.Шкільна- Молодіжна.

Олександр Бляшук інформує, що наразі у сільській раді працюють над тим, щоб покращити транспортне сполучення між обласним центром й іншими селами громади, а їх - 20.

«Нам вдалося знайти розуміння та заручитися підтримкою голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка щодо покращення транспортної інфраструктури у сільській місцевості, зокрема у Підгайцівській громаді. Відтоді, як ми анонсували відновлення маршруту, місцеві мешканці не припиняють дякувати за його повернення, бо завдяки маршруту «150» із Підгайців можна потрапити в іншу частину міста, яку не охоплюють маршрути номер «30» та «251», - наголосив посадовець.

Координаторка розвитку інфраструктури та транспортної мережі у Підгайцівській громаді Тетяна Тирилюк зазначила, що за результатами домовленостей із перевізником, вартість одноразового проїзду по маршруту «150» для дорослого буде складати 8 гривень, для школярів – 4 гривні. Розрахунок буде проводитись готівкою, а пільгові категорії громадян їздитимуть на таких же умовах, як на інших приміських маршрутах Підгайцівської громади, з подальшою монетизацією пільгових квитків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт, Підгайці
В тему

Останні матеріали