22 Жовтня 2021
Новини

Відомий актор Алек Болдуїн застрелив українку

Відомий актор Алек Болдуїн застрелив українку

Актор Алек Болдуїн випадково поранив на зйомках двох осіб, одна з яких померла.

Про це повідомляє телеканал KRQE.

Як повідомляється, фатальний постріл актор зробив з гвинтівки.

Управління шерифа повідомляє, що Болдуїн застрелив оператора, 42-річну Галину Хатчінс. Вона була доставлена гелікоптером в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. Невідомо, що сталося, але постраждали дві людини. За словами речника знімальної групи, пістолет було заряджено холостими набоями, проте в поліції заявляють, що ще рано стверджувати, чи це відповідає дійсності.

Інший потерпілий - 48-річний режисер Джоел Соуса знаходиться на лікуванні у критичному стані.

Операторка-постановниця Галина Хатчінс, яка загинула на зйомках фільму «Раст», виявилася українкою. Точна дата народження Галини невідома, проте американські ЗМІ стверджують, що їй 42 роки. На своїй сторінці в Facebook вона вказала місцем свого народження Київ.

Свого часу жінка отримала ступінь магістерки міжнародної журналістики в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка, після чого працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів у Європі.

Пізніше вона переїхала в США, де в 2015 році вона успішно закінчила Американський інститут кіно. Згодом жінка оселилася в Лос-Анджелесі і стала знімати короткометражні та документальні фільми. Першою її великою художньою роботою став фільм «Заклятий ворог» з Джо Манганьєлло у 2020 році.

У 2019 році видання American Cinematographer оголосило її переможницею в номінації «Висхідна зірка» (Rising Stars), а у 2018-му Галина Хатчінс стала однією з восьми кінематографісток в повністю жіночому класі Fox DP Lab від кіностудії 21st Century Fox.

Як зазначається, представник кіновиробничої компанії повідомив, що інцидент на знімальному майданчику стався в результаті нещасного випадку, пов’язаного з осічкою гвинтівки.

На цей час ніяких звинувачень не пред’явлено.

За даними The Hollywood Reporter, у фільмі також знімалися Френсіс Фішер, Дженсен Еклз і Тревіс Фіммел.

Болдуін грає сумнозвісного злочинця Харланда Раста. За сюжетом, коли його онука визнають винним у випадковому вбивстві та засуджують до повішення, Раст відправляється в Канзас, щоб звільнити його з в’язниці.

Що відомо про українку, яка загинула від пострілу Алека Болдвіна

Відомо, що Галина родом з України. Вона народилася та виросла в Києві. Галина закінчила Київський національний університет за спеціальністю "Міжнародна журналістика" та працювала журналісткою-розслідувачкою, пишеться на її офіційному сайті.

Пізніше Галина переїхала до США. 2015 року вона закінчила Американський інститут кіно та почала працювати над фільмами.

2019 року жінка перемогла в номінації "Висхідна зірка" від видання American Cinematographer.

До слова, Галина зняла такі фільми, як "Заклятий ворог", Blindfire, "Дорогуша".

Окрім цього, судячи з фото у її соціальних мережах, у Галини залишився чоловік Метью Гатчінс та маленький син Андрос, якого вона народила 2013 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, вбивство, голлівуд
В тему