24 Серпня 2021
Новини

Зеленський на параді потролив експрезидента-втікача Януковича

Зеленський на параді потролив експрезидента-втікача Януковича

Володимир Зеленський під час промови на урочистостях до 30-річчя Незалежності України розсмішив Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та Петра Порошенка.

Про це пише УП.

Зеленський пояснював, чому український народ є єдиним, і наголосив – кожен з регіонів дав державі важливих постатей. Спочатку глава держави подякував Рівненщині за першого президента України Леоніда Кравчука, потім – Чернігівщині за другого, Леоніда Кучму, Сумщині - за третього, Віктора Ющенка.

А Коли черга дійшла до Донеччини, Зеленський зробив паузу і подякував східному регіону України за Леоніда Бикова – талановитого митця, та за спортсмена зі світовим ім'ям Сергія Бубку.

Через те, що присутні очікували, що Зеленський скаже про президента-втікача - Віктора Януковича, почався сміх серед глядачів. Жарт розвеселив Порошенка, Ющенка та Кучму, присутніх на святкуванні.

При цьому про Порошенка Зеленський також не згадав.

Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку! Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр.

Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, віктор янукович, президент, Україна, день незалежності
В тему