11 Березня 2021
Новини

Поблизу Луцька – з'їзд топових будівельників та посадовців у цій сфері

Поблизу Луцька – з'їзд топових будівельників та посадовців у цій сфері

Біля Луцька розпочалось виїзне засідання регіональних представників Конфедерації будівельників України. Серед запрошених – президент конфедерації Лев Парцхаладзе.

Засідання відбувається у четвер, 11 березня, у заміському ресторанному комплексі «Гості», - пише «Перший».

У заході також беруть участь голова Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при Президентові України, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк, перший заступник міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський, народні депутати України, посадові особи державних органів у сфері будівництва, місцеві будівельники.

Протягом дня вони планують обговорити реформу системи ДАБІ, зокрема ліквідацію корупції у ній, спрощення дозвільних процедур, державні програми підтримки будівельної сфери (іпотеку), особливості місцевого будівництва.

Зауважимо, Конфедерація будівельників України (КБУ) – це найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку. КБУ працює з 2005 року і наразі об’єднує понад 700 будівельних холдингових компаній і професійних об’єднань.

З лютого 2021 року її регіональним представником на Волині є директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Будівництво, Андрій Разумовський
В тему