18 Листопада 2020
Новини

США запустили програму підтримки переселенців з Донбасу

США запустили програму підтримки переселенців з Донбасу
Влада США разом з міжнародною організацією IREX почала програму підтримки внутрішньо переміщених осіб в Україні на загальну суму 2 млн доларів.
Про це повідомило посольство США в Україні у Twitter.
 
"Сполучені Штати раді почати разом з IREX дворічну програму на суму 2 млн доларів, яка має на меті згуртувати внутрішньо переміщених осіб України та зміцнити їх соціальну стійкість перед російською агресією", - йдеться в повідомленні.
 
IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) - це міжнародна некомерційна організація, яка адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадянського суспільства.
 
Нагадаємо, що раніше уряд виділив майже 6 млн гривень на житло переселенцям. До кінця року планується придбати, орієнтовно, 66 квартир і 9 будинків для тимчасового проживання переселенців.
 
Також повідомлялося, що третина переселенців з Донбасу продовжує жити в ОРДЛО. З відновленням роботи контрольних пунктів в'їзду і виїзду за пенсіями приїдуть близько 272 тис. осіб.
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сша, донбас, фінанси
В тему