17 Березня 2020
Новини

Попри заборону: у Луцьку продовжує роботу ринок та будівельний гіпермаркет

Попри заборону: у Луцьку продовжує роботу ринок та будівельний гіпермаркет
Фото ілюстративне

У Луцьку, незважаючи на карантин, продовжує працювати будівельний гіпермаркет «Нова лінія».

Про це «Під Прицілом» повідомили очевидці.

Окрім того, про роботу гіпермаркету повідомив депутат Луцької міської ради, радник міського голови Ігор Поліщук.

«Незважаючи на введення карантину та наказ Президента України про те, щоби закрити усі громадські заклади, окрім аптек, продуктових магазинів та АЗС, керівництво величезного гіпермаркету «Нова лінія» знехтувало наказом та продовжує працювати у звичайному режимі, наражаючи тим самим себе та тисячі людей на небезпеку. Роботу тих закладів, які знехтували законом перевірятиме поліція і буде використовувати певні міри», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, Луцька міська рада прийняла важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин. Зокрема, закрили усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. Проте не всі підприємці дотримуються закону, наражаючи на небезпеку тисячі містян та гостей міста.

Також ІА "Конкурент" пише, що попри рішення міської ради, торгові ряди ринку "Пасаж", що поруч із Завокзальним ринком, працюють. Сам Завокзальний ринок зачинений. 

Про це розповів виданню Максим Воскресенський, який зранку, 17 березня, зазнімкував торгівлю. На фото видно, що на ринку багато людей, триває торгівля попри карантин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ринки, карантин, коронавірус
В тему

Останні матеріали