13 Березня 2020
Новини

У «Промені» кінотеатр тимчасово припиняє свою діяльність

У «Промені» кінотеатр тимчасово припиняє свою діяльність

У Луцьку кінотеатр Multiplex, що знаходиться в Розважальному центрі "Промінь", з 13 березня тимчасово зупиняє свою діяльність.

Таке рішення прийняли внаслідок поширення гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Таке рішення прийняли з метою запобігання поширенню масових інфекційних захворювань на території Луцької міської територіальної громади, відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.

Адміністрація розважального центру з розумінням ставиться до ситуації, що склалась. Для персоналу провели роз’яснювальну роботу щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників та відвідувачів.

По всьому комплексу виконують профілактичні заходи. Комплекс забезпечений спиртовмісними антисептичними засобами, рідким милом, паперовими рушниками.

Заклади проводять регулярне вологе прибирання, провітрювання залів та діють згідно інструкцій та рекомендацій Міністерства Охорони Здоров'я України.

Успішність в боротьбі з коронавірусом залежить безпосередньо від кожного з нас. РЦ "Промінь" закликає всіх не піддаватися паніці та не вірити фейковим новинам.

Терміни, в які кінотеатр «Multiplex «Промінь» відновить роботу залишаються невизначеними та будуть затверджені згідно подальших рішень виконавчого комітету Луцької міської ради. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Промінь, луцьк, Волинь, кіно
В тему