10 Березня 2020
Новини

Кінець ретроградного Меркурія: що потрібно робити

Кінець ретроградного Меркурія: що потрібно робити

Сьогодні усі, хто плювався на ретроградний Меркурій, нарешті спокійно видихнуть, бо нарешті ця планета до літа 2020 перестане бути ретроградною. Ще кілька днів Меркурій буде стаціонарним і поступово він набиратиме свою швидкість і почне рухатися директно, тобто, прямо.

Чому Меркурій та його вплив такі важливі?

По-перше, Меркурій знаходиться не так далеко від Землі. Це найближча планета до Сонця, яка відкрита астрономами. В древній астрономії Меркурій класифікувався як одна з п’яти планет, що блукають. Зокрема, інші чотири це Венера, Марс, Юпітер і Сатурн. Меркурій також можна побачити на небі неозброєним оком, а астрономи відстежують його рух на небі протягом усього року.

По-друге, астрологи відносять його до так званих особистих планет, які впливають на гороскоп.

До того ж Меркурій назвали на честь римського бога, який подорожує поміж світами у крилатих сандалях та шоломі. Меркурій або його предок грецький Гермес це класичний бог мудрості, спілкування, мов, торгівлі та подорожей.

Відповідно, коли Меркурій директний з цими сферами життя все чудово. А коли Меркурій стає ретроградним процеси починають уповільнюватися, комунікації порушуватися, техніка ламатися тощо. Астрологи іронізують, що під час директного Меркурія навіть мозок думає швидше, а комунікації покращуються.

Зауважимо, що насправді більшість днів у році Меркурій саме директний. Періоди ретроградного Меркурія трапляються три або чотири рази на рік тривають близько 20 днів. В інші дні Меркурій функціонує нормально.

«Навіщо узагалі ретроградний Меркурій?», запитаєте ви. Та для того, щоб ми могли розбиратися у минулому і не наступати на ті ж самі граблі та уповільнювалися у швидкому темпі сучасних комунікацій.

Директний Меркурій 2020: що потрібно робити

  • купувати побутову та офісну техніку, авто;
  • вирушати у поїздки;
  • активізовувати ділове життя;
  • підписувати угоди;
  • запускати бізнес і нові проєкти;
  • влаштовуватися на роботу і ходити на співбесіди;
  • рекламувати свою діяльність;
  • працювати з інформацією;
  • вчитися новому;
  • з’ясовувати стосунки.

Проте, як уже йшлося вище, кілька днів перед поверненням до директного руху Меркурій буде стаціонарним. Тому найкраще витримати інтелектуальну паузу аж до вихідних, а почати займатися активною діяльністю найкраще з наступного понеділка, коли Меркурій увійде в нормальне річище свого руху.

І пам’ятаємо, що до 18 червня «спихувати» на ретроградний Меркурій нічого не вдасться, він буде директним. А ось із 19 червня і до 12 липня - знову буде ретроградним.

Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Світ
В тему