30 Січня 2020
Новини

Скандал через російський серіал в автобусі «Луцьк-Київ»: Ярина Чорногуз відреагувала на заяву нардепа від «Слуги народу»

Скандал через російський серіал в автобусі «Луцьк-Київ»: Ярина Чорногуз відреагувала на заяву нардепа від «Слуги народу»

Парамедик Ярина Чорногуз прокоментувала заяву нардепа від «Слуги народу» Євгенія Брагара, який пригрозив притягнути до кримінальної відповідальності Ярину Чорногуз та Анастасію Конфедерат.

Про це дівчина написала у Facebook. Зокрема, у її дописі йдеться:

«На нас із Настьонко Конфедерат збирається депутат Євгеній Брагар "слуги народу" подавати заяву в нацполіцію за дискримінацію російської мови. У мене немає сили коментувати цей маразм, мені просто цікаво доїду я на свою ротацію чи ні. Чи замість неї поїду під арешт. Чи це вже буденна практика для військових добровольців у нашій країні, я так розумію? І чи дадуть мені різні ньюзвани, зелені слуги, боти можливість нарешті трохи відійти від цього інформаційного галасу. Я буду дуже вдячна вам за спілкування з цим епігоном правозахисту гідності, бо хотіла б сконцентруватися трохи на інших речах, які сталися в моєму житті».

Ярина Чорногуз додала, що комбатка їхнього батальйону Яна Зінкевич вже готує офіційну реакцію у відповідь як народна депутатка України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: скандал, депутати, війна на сході україни
В тему

Останні матеріали