20 Січня 2020
Новини

Поховали загиблу в авіакатастрофі бортпровідницю з Волині (фото)

Поховали загиблу в авіакатастрофі бортпровідницю з Волині (фото)

У Києві поховали стюардесу з Волині Юлію Сологуб, яка, загинула у авіакатастрофі в Ірані.

Церемонія прощання та поховання бортпровідниці рейсу PS752 відбулося сьогодні, 20 січня у Києві. Поховали Юлію на Дарницькому цвинтарі - Харківське шосе 52, заїзд з вул. Тепловозної, - пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, уродженка Нововолинська Юлія Сологуб, яка працювала бортпровідник в МАУ, була серед членів екіпажу літака, який збили в Тегерані.

«В Дарниці провели повітряного янгола в небо…Як правило, бортпровідники називають рейс «крайнім», а не «останнім». Але цього разу для всіх членів екіпажу і пасажирів рейсу #PS752 - він виявився дійсно останнім… Сьогодні Дарниця надала останній прихисток одному з членів золотого екіпажу – Юлії Сологуб, їй було лише 25. Дарниця сумує разом з усім світом», - пишуть на сторінці Дарницької районної державної адміністрації в місті Києві.

Також раніше повідомляли про те, що мережі вразило фото чоловіка Юлії Валерія Гордини, який 8 січня прибув до аеропорту Бориспіль, аби зустріти дружину, однак, замість неї побачив портрет з чорною стрічкою з квітами та лампадками. Зі слів очевидців, чоловік декілька разів підходив до портрету дружини, хоча друзі і намагались відвести його.

Тіла українців, які загинули після збиття літака МАУ під Тегераном, 19 січня повернули з Ірану на Батьківщину. Літак приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, іран, похорон, авіакатастрофа
В тему