16 Січня 2020
Новини

Загиблий на Донбасі військовий одружився місяць тому

Загиблий на Донбасі військовий одружився місяць тому

У зоні проведення ООС на Донбасі загинув 24-річний воїн ЗСУ Олексій Кучкін.

На сторінці 92 ОМБр імені кошового отамана Івана Сірка, в якій служив Герой, написали, що 15 січня його вбив ворожий снайпер.

"З глибоким сумом повинні повідомити про болісну втрату в наших лавах. 15 січня у нашій військовій родині трапилося велике горе – ми втратили побратима. У результаті обстрілу снайпера в напрямку населеного пункту Каштанове отримав кульове поранення голови старший солдат Кучкін Олексій Вікторович", – написали колеги воїна.

Кучкін був старшим стрільцем механізованого батальйону. Снайпер окупантів вистрілив у нього, коли військовий чергував на ВОПі.

Олексій Кучкін

"Олексій чергував, чекаючи ворога. І хоча був у засобах захисту, підступний російський снайпер зробив свою підступну справу – влучив захиснику України в обличчя. Побратими намагалися швидко евакуювати Олексія, доправивши в лікарню, проте, на жаль, дива не трапилося. Захисник помер" , – написали побратими Героя.

Кучкіну було лише 24 роки. Останніх три роки життя він присвятив ЗСУ, оскільки мав яскраву патріотичну позицію. Чоловік був родом з Харківщини.

"Відповідально і чесно захищав рідну країну від окупантів. Всього місяць тому одружився. Від першого шлюбу має синочка-школяра. Ми щиро співчуваємо рідним Олексія і просимо вибачення за те, що не вберегли. Герої не вмирають", – йдеться в повідомленні бригади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, оос, загибель
В тему