27 Грудня 2019
Новини

У Кривому Розі невідомі викрали людину

У Кривому Розі невідомі викрали людину

У Кривого Розі троє чоловіків силоміць затягли людину в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

НП сталася 26 грудня ввечері в Металургійному районі, в місті був оголошений план "Перехоплення", повідомляє "Перший Діловий".

Зловмисники були на автомобілі Volkswagen. За попередніми даними, вони можуть бути озброєні.

Вранці 27 грудня стало відомо, що зниклого чоловіка розшукали. Потерпілий повідомив марку авто і номер, на якому його викрали. Пошуки зловмисників тривають.

Зловмисники були на автомобілі Volkswagen. За попередніми даними, вони можуть бути озброєні.

Вранці 27 грудня стало відомо, що зниклого чоловіка розшукали. Потерпілий повідомив марку авто і номер, на якому його відвезли. Пошуки зловмисників тривають.

Як раніше писав сайт "Сьогодні", в Києві намагалися викрасти помічницю народного депутата України з метою вимагання викупу в півмільйона доларів. Поліція попередила викрадення і затримала зловмисників.

Також повідомлялося, що поліція викрила зловмисників, які промишляли здирством і викраденням людей в Херсонській області. Вони тримали в страху цілий район. Забирали у людей гроші, які ті нібито винні. За словами поліції, одного місцевого били і залякували, щоб віддав дві тисячі доларів. Затримали двох зловмисників коли ті, власне, і забирали гроші. Тепер їм загрожує до 12 років за гратами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кривий ріг, викрадення, Україна
В тему