24 Грудня 2019
Новини

У Луцьку куплять 30 тролейбусів

У Луцьку куплять 30 тролейбусів

У міському бюджеті Луцька на 2020 рік передбачили кошти на закупівлю 30 тролейбусів та заклали кошти на будівництво та облаштування шести скверів.

Про це 24 грудня під час сесії Луцької міської ради повідомив депутат Ігор Поліщук, - пише ІА "Волинські новини".

З його слів, у 2020 році відбудуться позитивні зрушення у бюджетному процесі, незважаючи на негатив, що відбувся у сфері фінансової децентралізації.

На думку депутата, серед негативних моментів, що стосуються бюджету, – фінансування профтехосвіти, на яку місто витрачає близько 100 мільйонів гривень щороку, і при цьому у таких закладах освіту здобувають лише 20% лучан.

«Бюджет розвитку нашого міста в наступному році зросте щонайменше на 199 мільйонів гривень, порівняно з минулим роком», - зазначив депутат.

Він подякував малим і великим підприємствам міста, а також кожному лучанину, який сплачує податки до бюджету.

«На таке збільшення надходжень до бюджету вплинули реформи, які ми впроваджували протягом років своєї каденції. Зокрема, аукціони на право встановлювання МАФів, продаж комунального майна з аукціонів, робота з бізнесом по залученню інвестицій, оподаткування зовнішньої реклами тощо. Тому я щиро вітаю всіх нас з таким позитивним та оптимістичним бюджетом на 2020 рік. І п’ятий рік своєї каденції ми завершимо з чудовим результатом», - звернувся обранець громади до колег.

Також він зазначив, що у 2020 році до бюджету міста заклали кошти на енергомодернізацію закладів освіти за програмою НЕФКО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, бюджет, гроші, громадський транспорт
В тему